90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

lienulka

Ahojte ludkovia, vidim tu aj nejake nove nicky tusím, tak pekne vítam u nás v klube. Dnes by sme mali mat vitaminovy den, ze? ja som si dala do pekaca kyslu kapustu, na nu uvarenu brokolicu a na vrch som dala orientalne a grilovacie korenie na zeleninku. Je to naozaj velmi dobre. A v chladnicke mam pripravenu struhanu mrkvicku a jablcka, poliate s citronovou stavou. Takze hladovat dnes nebudem. Inak v sobotu je Valentína, ideme na večeru aj s bratom a švagrinou, tak som zvedava, čo dobrého od cestovín bude v menu, pretože nám vychádza UH deň. V ktorý deň nám vychádza ďalší vodný deň, nevie niekto?

mekybo

Tak ja som mal teraz 1,5 hodiny voľno v práci, tak som si urobil tofu so šalátom a letíííím do roboty, majte sa M

lydia01

Ete som si teraz uvedomila,ze som zle napisala kj pri pukancoch spravne ju 177,5,pretoze som delila 10 O(((((
Co sa tyka uhlhydratov a pukancov je zaujimave na strankach,ak si dam iba www.uhlohydraty,alebo www.popcorn.cz.
Pekny den a drzte sa mne sa uz vari fazula,kedze mam skrobovy den.

lydia01

Dobre ranko,takze dnes idem na skrobovy den.Viete mi poradit,ci si mozem skombinovat varenu fazulu so zemiakmi?Dufam ze ano ????Diky

mekybo

Tak to tých pukancov môžeš ozaj aj viac, ja tiež nejem tú čokoládu, ale občas raz za 4 dni si dám kus koláčiku a tak jeden rohlík... M.

lydia01

no este k tomu popcornu:kupujem pukancovu kukuricu 100g(podla tabulky 1775kj)da sa v hrnci vypukat bez pridania oleja a soli,co jej hodnotu v KJ urcite znizi,pretoze predpokladam,ze v tabulke je hodnota kupovane kalorickeho popcornu.Zo 100g vypuka na objem jedneho polievkoveho hrnca.Z toho objemu je niekolko(10?) kavovych salok pukancov.Cize ak zjem salku pukancov je to asi 17,75KJ .myslim,ze to nie je vela,ved kto by dokazal zjes za hrniec pukancov?
Kedze som vypustila zatial chlieb a sladku pochutku v uhlohydr.den,tak si volim tuto salku pukancov.
Okrem toho som nemala ziadny prehresok.Denne aj cvicim a velmi ma vcera potesilo,ked som zistila,ze mam o2kg menej.Dufam,ze to pojde takto aj nadalej.

mekybo

Inak, tej vlákniny je v tejto 90. dňovej diete háááááááááábáááááááááááááádééééééj, to mi ver..... :))

lydia01

este ma napadlo,ze je velmi dobre v uhlohydratovy den urobit si pukance na kvapke oleja a trosku soli,vraj maju vela vlakniny