Rezanie do krvi - neviem prestat

Príspevok v téme: Rezanie do krvi - neviem prestat
anonym_1756

Dobry den, mam 16 rokov a moj problem znie rezanie do krvi... Trva to uz takmer rok. Viem, ze to nesmiem robit, ze je to zle, ale mne to velmi pomaha. Robim to, ked sa citim zle, ked ma nieco trapi, boli, ked mam nejake problemy... atd. Prosim poradte mi co mam robit, ako s tym prestat... Vyzera to hrozne po rukach mam hlboke a velke jazvy. Pokusala som sa s tym uz prestat, ale naozaj to nejde, potrebujem to. Velmi pekne prosim o radu. Vopred dakujem.

kamoska

ahoj monika :)))))ako sa mas ?ja nemam ten problem ako tito ludia ale chcem aby si sa citila lepsie takze kto ti ublizil a preco?ked sa ta mozem spytat ti si to videla alebo ti niekto povedal ked sa porezes tak sa ti ulavi,neni lepsie hladat inu cestu a lepsiu po ktorej by boli problemi vyriesene a ti by si sa citila lepsie:))))))ak chces mozes mi napisat co ta trapi ja sa ti skusim pomoct ale je to len na tebe nezabudni ze si vynimocna len vela ludi o tom nevie lebo ta nepozna s vnutra viac.pekny den a napis cim skor:)))))kamoska

monikaa

tak ahoj ludia.necitala som celu diskusiu,ale chcela by som sa vas,ktori si takto ublizujete spytat,ci je to len preto aby sa vam ulavilo,abo mate pri tom vazne myslienky na skoncovanie so zivotom. ja som sa tiez zopar krat porezala,ale nikdy to nebolo moc hlboke.Len teraz asi tak pred mesiacom mi bolo fakt nanic,a tak som siahla po nozi.nebolo to pre ulavu,ale chcela som so vsetkym skoncit-najma so zivotom. No som strasne slaba. nedokazala som to. neviem preco.nedokazem prekusnut,tu bolest.ale ked si spomeniem na tych,co mi vedome ublizovali,uz to ani nechcem,lebo viem,ze toto bolo ich cielom. som bezradna:(

kamoska

ahoj smutnucka:)))))preco si vlastne smutna zivot je pekny ,kazdy den sa musime tesit s malickosti.co ta trapi napis mi rada ti pomozem ak to bude v mojich silach.pekny zvysok dna pa kamoska

kamoska

aho tvojdudrusko dakujem za pekne slova ,ja sa snazim aby mimka mala aspon od niekoho podporu a lepsie sa citila.ak chces mozme si dopisovat na zaciatku ,ja rada spoznavam ludi chcem ak aj teba nieco trapi alebo chces najst kamosku na druhej strane pocitaca budem rada a odpis ti pekny zvysok dna pa kamoska

tvojdudrosko

Ahoj Kamoska.Prave som si precitala zopar Tvojich sprav pre Mimku a myslim,ze si vynimocny clovek so srdieckom na spravnom mieste.Ak by si chcela,mohli by sme sa zoznamit a pripadne sa stat kamoskami.Budem rada, ak napises.Tak sa maj krasne a Mimka tebe velmi drzim palce,aby si sa vyliecila a nedaj sa znicit.papa

Smutnucka

Ahoj Kamska. Neviem kto si, ale velmi rada by som sa s ebou skamaratili prosim ta odpis mi rada by som tio nieco povedala. Si mi velmi sympatiska. Ale nenitim ta. Tak dakujem Weronika

loula

JA VAS OBDIVUJEM,JE TO NEUVERITELNE ,STE STRASNE ZLATUNKE,TEBE DRZIM VEEEEEEEEEEEEELMI PALCE ,SI NA DOBREJ CESTE ,POSIELAM VELKE OBJATIE..

kamoska

ahoj mimka:)))kde si prosim ta nejako si sa dlho neozvala dufam ze si v poriadku?a ako sa mas ako pokracuje liecba psychologicka ,robenie naramkov ? ja sa mam fajn len neviem co je stebou napisala si ze po tyzdni sa ozves,a uz je viac ako tyzden ja chcem byt len uistena ze si ok:)))chcem sa ta spytat ak mozem robis alebo si studentka?maj sa pekne a ozvi sa cim skor pa kamoska

kamoska

ahoj mimka:))))))som rada ze si mi napisala,a ze sa ti celkom dari.ako tak citam nemas asi priatelsky vztah s mamou,ale chcem sa ta spytat ako sa k tebe sprava ked mas od mala take psychicke problemy ,davala ti viac lasky alebo ta brala ako osobu o ktoru sa musi starat?mna skor sklamala jedna nemenovana osoba od ktorej by som to naozaj necakala .co sa tyka rezania ja sa nerezem mne pomaha ked sa vyrozpravam .po tyzdni ked sa vratis prosim napisa ako si sa mala a co mas nove ?maj sazatial pekne a drz sa prosim ta pa kamoska

mima3

kamoška
Tie lieky mi trocha pomáhaju aspon myslím.Porezala som sa pred nedávnom a prečo to si pamätám hmlisto.Viem,že to bolo kvôli mame a bratovi.S mamou sme sa vtedy strašne pohadali.trápili ma slová anadávky,ktoré povedala,začalo ma trápiť aj iné veci.Potrebovla som tú bolesť dostať zo seba von tak som sa porezala na bruchu.Teraz som v pohode,ale mám kamarátku,ktorá to robí častejšie a drastickejšie.Teraz je v nemocnici.Tie beby jedna znich je dosť v mojej blízkosti,no teraz nebude do 14 augusta,momentálne mam od nich pokoj.Chcem sa ťa na niečo spítať.Teba sklamal niejaky priatel,ktorí sa prejavil neskôr zle?Aj ti si sa niekedy rezala?Ja Zajtra odchadzam na týžden preč.Asi týžden tu nebudem.Prajem ti pekný slnečný den.Drž sa.papa