Rezanie do krvi - neviem prestat

Príspevok v téme: Rezanie do krvi - neviem prestat
anonym_1756

Dobry den, mam 16 rokov a moj problem znie rezanie do krvi... Trva to uz takmer rok. Viem, ze to nesmiem robit, ze je to zle, ale mne to velmi pomaha. Robim to, ked sa citim zle, ked ma nieco trapi, boli, ked mam nejake problemy... atd. Prosim poradte mi co mam robit, ako s tym prestat... Vyzera to hrozne po rukach mam hlboke a velke jazvy. Pokusala som sa s tym uz prestat, ale naozaj to nejde, potrebujem to. Velmi pekne prosim o radu. Vopred dakujem.

majorka963

ahojte ludia.dlho mi trvalo kym som sem napisala aspon nieco.a konecne vidim ze niesom sama ktora ma s tym problem.ak sa da tak mi napiste ako sa s tym da prestat.ja to uz robim strasne dlho.doteraz sa mi podarilo zakryt to ani neviem ako.vedia to len moji priatelia.ale teraz uz som stratila vsetkych.teraz uz nemam nikoho kvoli tomu.tak prosim poradte mi

heureka

co s tym ma emo ??????????????? sa uvedomte.....toto tu bolo omnoho skor ako nejaky novy styl zase...len sa o tom nehovorilo verejne a bolo to vzdy tabu...a nema to nic s tym ze byt in....je to pocit ulavy ktory nepochopi nikto kto to nezazil(co samozrejme nema byt chapane tak ze teraz mate ist a dorezat sa! to urcite nie) a nie je lahke s tym prestat ale ak naozaj budete chciet da sa to...viem o com hovorim..presla som tym..treba velmi velmi chiet a musite si najst velku inspiraciu aby ste to zvladli ale da sa to...drzim vam vsetkym prsty a pamtajte ze to naozaj nie je riesenie porezat sa!!!!! ulavi sa vam len na maly moment a nic to nevyriesi...len to zhorsi...vela stastia a pevnej vole najma...

tomim7

juuj wiete i ja mam taky problem režem si ruky :(( a powiem wam to je horšie ako droga alebo ciga od tohto sa odwyknutn eda :(

lucka_pn

sandruuuuus
co sa deje????co sa stalo?
ludia nechapem ako mozete co i len nato pomysliet.ze doskriabat si ruky ako sandra vravi..sandri vyhladaj psychologa.aj vy vsetci ostatny ktori mate nutkanie.spravte to pre seba.ulavi sa vam.
chcete byt zdravi,stastni a milovat zivot,?tak na sebe pracujte,skor ako vas zavru do blazinca

trinity

ja som sa rezala niekolko rokov. teraz v podstate "abstinujem". "niee" ma uplnu pravdu. fakt chcete skoncit na psychiatrii? ja som tam bola (a nielen raz, viem o com hovorim a verte, ze je to horsie ako zly sen. horsie ako rezanie. a ako som sa z toho dostala? velmi tazko, dokonca neviem, ci som z toho von uplne. stale mam psychicke problemy a nemozem povedat, ze som zdrava. velmi vam prajem, aby ste nasli tu spravnu cestu:)

sandruš

ach jaj :(
hrozne mi je.mam veľku chuť sa porezať.cele ruky si doškriabať.je to silny pocit.myslela som že taketo myšlienky už nebudu,a že sa my ani myšlienky nebudu stavať skutočnosťou.ale som slaba.silna a pevá vôľa v tomto prípade nestači:(