Dobry den, mam 16 rokov a moj problem znie rezanie do krvi... Trva to uz takmer rok. Viem, ze to nesmiem robit, ze je to zle, ale mne to velmi pomaha. Robim to, ked sa citim zle, ked ma nieco trapi, boli, ked mam nejake problemy... atd. Prosim poradte mi co mam robit, ako s tym prestat... Vyzera to hrozne po rukach mam hlboke a velke jazvy. Pokusala som sa s tym uz prestat, ale naozaj to nejde, potrebujem to. Velmi pekne prosim o radu. Vopred dakujem.
Rezanie do krvi - neviem prestat
pomozte co s tym robit?
mirka aj ja som sa len trosku porezala a stale to vidno, je tomu uz mesiac, taku kravinu som vazne robit nemala...ale vtedy mi bolo tak zle, ze mi to bolo jedno...uz to nikdy neurobim...ale tych jaziev sa musim zbavit, nechcem aby si to niekto vsimol, myslite ze to este vybledne...?
PSYCHIATER!!! kym si neublizis, si mladucka, tak si nepokaz celu mladost.
lencok1 ja mám ten istý problém.. presne ten istý.. a to som sa porezala nie pred mesiacom, ale pred 3 mesiacmi, na nohe, 4 rezy nad sebou, ani nie také hlboké, a tie jazvy sú stále tmavočervené. po 3 mesiacoch. nechápem to. dokonca som si kúpila taký gél contractubex že vraj je to na jazvy s tým si to natieram už mesiac, ale vôbec to nepomáha, zbytočne som za to vyhodila peniaze.. fakt neviem čo mám robiť. asi mi tie jazvy ostanú navždy.. ale ja sa s tým proste nedokážem zmieriť, a neviem čo urobím v lete, nemôžem dopustiť aby to niekto videl.
to je len jebnutost ked s vam chce tak sa rezte ked vam to robi dobre ale nerobte bolest tym druhym chodars sa aj rozrezte na framforce
ehm, sakra, ja som sa RAZ zo zufalstva poreazala na ruke(5 REZOV), a uz presiel mesiac a nechce sa mi to zahojit, stale to trochu vidno, to mi akoze zostane navzdy? NECHCEM ABY TO SI TO NIEKTO VSIMOL
aj ja mám tento problém, je to fakt ako droga lebo sa od toho nedá (alebo len veľmi ťažko) odvyknúť. a najhoršie sú na tom tie jazvy lebo oni ostanú a nechcú sa hojiť. Aspoň tie moje teda vôbec, ja aj keď sa porežem úplne málo, vôbec nie hlboko, len tak trochu tak aj tak mi to ostane červené z nezmizne. Už neviem čo mám s tým robiť. Prestať neviem ale jazvy tiež nechcem mať. Už mám také zjazvené nohy že kraťasy už asi nikdy neoblečiem.
majorka daj mi svoj mail ak chces