Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rezanie do krvi - neviem prestat

Príspevok v téme: Rezanie do krvi - neviem prestat
anonym_1756

Dobry den, mam 16 rokov a moj problem znie rezanie do krvi... Trva to uz takmer rok. Viem, ze to nesmiem robit, ze je to zle, ale mne to velmi pomaha. Robim to, ked sa citim zle, ked ma nieco trapi, boli, ked mam nejake problemy... atd. Prosim poradte mi co mam robit, ako s tym prestat... Vyzera to hrozne po rukach mam hlboke a velke jazvy. Pokusala som sa s tym uz prestat, ale naozaj to nejde, potrebujem to. Velmi pekne prosim o radu. Vopred dakujem.

abecedka

naozaj vsetkym vam velmi velmi drzim palceky.ja viem ake to je.ja uz dalo by sa povedat ze s tym zacinam pomaly ale isto koncit.trvalo mi to velmi dlho a nervy som vtedy mala na zrutenie.po nociach som myslela na ziletky,noze a ja viem co este...ale teraz je to uz lepsie len sa bojim ze mi to nevydrzi.tak ja vam drzim palce a aj vy mi ich prosim drzte:D

barbinka

lencok to ja neviem, ale mne vyberali mandle a mala som pit repik,lebo hoji dobre rany a uplne zahojenie bolo asi za mesiac. tak ale ja som mala vacsie rany.

mirka283

zase mám takú chuť to urobiť. ale nemôžem. potrebovala by som sa o tom s niekým porozprávať, s niekým kto ja ako ja, kto ma pochopí a neodsúdi, lebo vie aké to je. tak by som sa chcela toho zbaviť, nemať tie sprosté jazvy, už som z toho zúfalá že mi nechcú zmiznúť ani po mesiacoch.. ak by sa chcel niekto o tom so mnou porozprávať tak mi môže napísať na moje icq, 469-559-741, potrebujem vedieť že nie som sama, že sú aj takí ľudia ako ja a že ma pochopia. už to neznesiem že to nemôžem nikomu povedať, skrývam to a každý si myslí že som v pohode a ani moja rodina netuší aké mám problémy.

lencok1

a myslis ze to moze zmiznut, nebolo to nejake hlboke, ani krv mi moc netiekla, len to bolo viac krat do toho sieho miesta

lencok1

barbinka ja som to urobila v skratovej chvili, ked na mna uz naozaj vsetko padalo, nikdy predtym ma to nenapadlo, v podstate ma inspirovala jedna osoba...teraz ma to velmi mrzi, uz nikdy sa to nestane...ale toto potrebujem vyrieist...som rada ze som si vtedy neurobila nieco horsie, nemam nejake samovrazedne sklony...toto bolo snad prvy krat, ked som uz nevidela vychodisko, nepomozu nejake oblady?