Rezanie do krvi - neviem prestat

Príspevok v téme: Rezanie do krvi - neviem prestat
anonym_1756

Dobry den, mam 16 rokov a moj problem znie rezanie do krvi... Trva to uz takmer rok. Viem, ze to nesmiem robit, ze je to zle, ale mne to velmi pomaha. Robim to, ked sa citim zle, ked ma nieco trapi, boli, ked mam nejake problemy... atd. Prosim poradte mi co mam robit, ako s tym prestat... Vyzera to hrozne po rukach mam hlboke a velke jazvy. Pokusala som sa s tym uz prestat, ale naozaj to nejde, potrebujem to. Velmi pekne prosim o radu. Vopred dakujem.

manfredpolo

ajojte vsetci chcem aby ste vsetci vedeli ze vam drzim palce...ja som presiel tiez tym co vacsina z vas.ale pomohli mi ludia ktorych som mal okolo seba,priatelia a v konecnom dosledku aj rodina o ktorej som si myslel ze ma nenavidi...myslim ze to najtazsie mam za sebou aj ked uz nikdy nebudem ako predtym...no co uz...ale kiez by ste mali vsetci taky stastny koniec ako aj ja.tak vam prajem vela stastia...:Dzvladnete to

kajaciq

ahoj.ak chces aby som sa ti ospravedlnila ja za to co si mi urobil-ved ty vies co-tak sa velmi mylis.je to len tvoja a nikoho ina zbabelost ze s tym newies prestat...ja som ti verila,stale som sa s tebou smiala a doverovala som ti.ale ked jedneho dnasom ta uvidela s tou ziletkou tak som sa strasne zlakla.vies si to predstavit?ano viem ake je to tazke ale mozno je to tak aj dobre lebo sa spametas z toho co robis.bolo to naozaj desne.ak si myslis ze som ta posledna vec co ta akoze drzi nad vodou tak si mal na to mysliet skor.myslis si ze mna to netrapi a ze ked napises par smsiek ze ma milujes a ze bezo mna newies zit a ze ta to mrzi tak sa to vyriesi?dakujem pekne ale o take nieco nestojim.ja som ta milovala.a ak by si vedel co to je tak by si to nikdy nespravil.ja ta teraz nenavidim vies?nechcem ta uz nikdy vidiet...

johny25

ahoj kajqa.si tu?potrebujem poradit...uz newiem ako dalej.vsetko je na nic ludia ma nenavidia uz iba preto ze som EMo.ako keby to bol nejaky hriech alebo co...nemozem byt niecim co ma bavi?uz fakt newiem co dalej.znova som TO skusil.najprv to bola cista vykupena blazenost ale potom...teraz mam zase vycitky...pomoz mi prosim...si jedina osoba pre ktoru zijes tento vy... svet pls ozvi sa

mirka283

ja sa tiež stále cítim sama.. nikto v mojom okolí nemá také problémy, ľudia vlastne ani len netušia že niekto také problémy môže mať.. tiež mi veľmi pomáha keď viem že takí ľudia ako ja existujú, a ani by si neverila koľko ich je veľa.. preto sa netreba vzdávať, nie si v tom sama. a na ten plavecký kurz teraz ešte nemysli, bude to o rok, tak sa nad tým teraz ešte netráp. tiež netuším čo by som robila keby som musela ísť na taký kurz.. neviem si predstaviť že by všetci videli tie jazvy.. ale verím že sa to bude dať nejako vybaviť aby si tam nemusela ísť, budem držať palce. inak nechcela by si si písať? ak hej kľudne napíš tvoj mail, ja ti napíšem určite :-)

abecedka

ahoj mirka283 aj ked ta nepoznam tak si myslim ze si uzasna osoba.stale sa citim sama ale obcas si spomeniem na teba a viem ze niesom sama kto ma ten problem.ale najviac sa obavam plaveckeho kurzu,ktory ma caka o rok.newiem ale asi si vybavim nejaku ospravedlnenku aj ked newiem ako.drzim ti palce.myslim na teba nech sa ti dari.mas pravdu musime byt silne.velmi pekne dakujem za doveru a podporu.nikdy nezabudnem ze "neznama" mirka283 mi pomahala s mojim problemom.este raz DAKUJEM.zasluzis si v zivote vela dobreho...

mirka283

ahoj abecedka.. nevzdávaj to, skús pokračovať tak ako predtým, keď sa ti darilo na to všetko kašlať, treba sa na to proste vykašlať, ten svet je škaredý ale my ho nenapravíme, to už asi nie je možné.. inak ja som na tom podobne ako ty, tiež som teraz na novej škole, mám len 3 spolužiakov, cítim sa tam strašne sama, a tiež znova začínam mať depresie, a stále mám strašnú chuť sa porezať.. (no a niekedy tomu neodolám..) . no musíme ísť ďalej aj keď je to ťažké. proste keď to je v škole strašné, tak si nájsť niečo pekné niekde inde.. proste niečo pekné nájsť, hoci aj nejakú maličkosť.. nesmieme to vzdať

abecedka

ahoj mirka 283.na blogu som uz davno nebola pretoze moj zivot sa otocil o 360 stupnov.zacala som vnimat svet taky ako je a kaslala som na to ze je aj skaredy.prestala som sa rezat a drzala som sa velmi dobre.dalo sa povedat,ze som od toho zacala opustat.no dnes je zase vsetko ine.som na inej skole,stari priatelia ma opustili a znova som zostala sama.znova som naletela sama sebe.novi spoluziaci su niektori mili ale ostatni namysleni a skodoradostni.a dokonca sme prave museli utratit mojho kocura pretoze ho niekto zbil a nemohol chodit na zadne nohy.bolo to otrasne.musela som sa pozerat ako zaspava.stale som ho hladkala.teraz som uplne sama a bojim sa.velmi sa bojim.bojim sa ze s tym znova zacnem.moju minulost pripominaju jazvy na rukach,nochach aj chrbate.znova som sa ocitla na dne...ubija ma strasna triazka a chce sa mi kricat...

didusqa

Moja zlata anonymka
jedna mala otazka:nie si emo wsak nie?alebo hej?hmm?
psychicku bolest rjesis este wacsou fyzickou bolestou wsak??hmm.ale moja.treba si uwedomit...ludia.ktori to widia.uwidia....tych uz len tazko preswecciish zhe to uz nerobis....proste.aj aj som to skusala(A):D....ale to som si na nohu wyrezala iba ze lowe,ale neprinasa to nic:)odwtedy uz absolutne nic a nechyba mi to,ani mi to w ziwote nechybalo.porozmyslaj moja nad sebou,nad swojimi hodnotami,vjes,ublizowat si nie je pekne..skus svojou psychicku bolest rjesit njecim inym...