Dobry den, mam 16 rokov a moj problem znie rezanie do krvi... Trva to uz takmer rok. Viem, ze to nesmiem robit, ze je to zle, ale mne to velmi pomaha. Robim to, ked sa citim zle, ked ma nieco trapi, boli, ked mam nejake problemy... atd. Prosim poradte mi co mam robit, ako s tym prestat... Vyzera to hrozne po rukach mam hlboke a velke jazvy. Pokusala som sa s tym uz prestat, ale naozaj to nejde, potrebujem to. Velmi pekne prosim o radu. Vopred dakujem.
Rezanie do krvi - neviem prestat
no to zavisi od toho ze ci je to rozsiahle alebo nie.a od toho ze kolko sa reze...ja si myslim.lebo ked sa porezal raz a namysla si ze uz neviem co tak nie.ale ak ti to povedal az po dlhom casea rany su hlboke a vidis jazvy...urcite to povedz rodicom alebo starym rodicom .blizkej rodine ci priatelom...to je jedno,hlavne aby sa splnil ucel pomoci.posielam ti energiu hehe:D
jeje diky dufam ze ho zvladnem a ked je este pod ochranou zakonneho zastupcu...mal by som to niekomu oznamit nie nemyslis?
no tak presne to co som ti pisala,stale nanho davaj pozor pokial sa da,kontroluj mu ruky,nohy...aj ked to bude vyzerat ze sa mu pchas do sukromia tak mu daj pocitit ze nieje sam a napokon on sam sa musi rozhodnut ze chce s tym prestat.musui zhodnotit vyhody a nevyhody ...prajem vela stastia.:D
ou diky,a co mam robit ked nechce pomoc a napriek tomu mu vidim na ociach ze o nu doslova zobre...?
ahoj klavesak,no predovsetkym mu musis povedat ze nieje sam a povem to takto..musis nanho davat pozor jak na male decko...doslova pretoze aj male sklamanie ho dokaze stiahnut na dno.
ahojte ludia ako mam pomoct cloveku ktory sa reze a je moj kamarat?diky vopred
Ked sa nebojis porezat tak tu odvahu racej vezmi a chod psychologovi nikto o tom nemusi vediet takze sa za to nemusis hambit ani sa bat su to super ludia
ano prepac mi,ty mi odpust ale ja som asi urobila chybu.mala som ti pomoct a nie hned na teba tak vybehnut.pochop strasne som sa zlakla a zaroven som sa bala o teba a o mna a som taka zmetena.povedz mi preco to robis.odvolavam vsetko co som napisala.chcem ti pomoct.trapi ma to.vies ked to robis tak mam o teba strach lebo sa moze stat nieco vazne vies?a aj ja ta mam rada a nechcem o teba prist...stale tomu nemozem uverit...dnes asi ani nezaspim
anonym 1756 čooo???? nerob au.
kajka,ja len chcem aby si bola stastna ale ked ma vidis v takomto svetle nemozeme byt ani ty ani ja stastni...pochop si moj zivot a mam uz len teba a nechcel som ta sklamat ale nepovedal som ti to lebo som sa bal ze ma odsudis ale ako vidim aj tak sa to stalo...odpust mi