Rezanie do krvi - neviem prestat

Príspevok v téme: Rezanie do krvi - neviem prestat
anonym_1756

Dobry den, mam 16 rokov a moj problem znie rezanie do krvi... Trva to uz takmer rok. Viem, ze to nesmiem robit, ze je to zle, ale mne to velmi pomaha. Robim to, ked sa citim zle, ked ma nieco trapi, boli, ked mam nejake problemy... atd. Prosim poradte mi co mam robit, ako s tym prestat... Vyzera to hrozne po rukach mam hlboke a velke jazvy. Pokusala som sa s tym uz prestat, ale naozaj to nejde, potrebujem to. Velmi pekne prosim o radu. Vopred dakujem.

bella12

Dievčatá,

aj keď sa Vám táto rada nebude páčiť, najlepšie, čo môžete urobiť, je poprosiť o pomoc. Koho? Na koho by sa malo obrátiť dieťa? Ukážte ruky rodičom, povedzte im, že si neviete pomôcť, neviete, ako prestať. Samé od seba nad tým nezvíťazíte. Čím skôr požiadate o pomoc, tým skôr sa môžete toho zbaviť. Váš problém je v psychike a prejavuje sa takýmto spôsobom. Nie ste jediné a nie je to hanba.

smutna kikus

Ahojte,
Ja máám 11 a režem sa už asi 3 mesiace skušala som prestat ale vydrzalo mi to iba tyzden potom som uz musela a robim to kazdy den a uz si to všimla a moja učiteľka s telesnej a malama v kabinete a povedala ze este raz tak pojde somnou za riaditelom a ze mi bude kontrolovat ruky ze to nemáám orbit ateraz sa bojim ist do školy :(

strange.girl

mam 13 a režem sa už od 11 :/ nedokažem prestať.. stále ked zažijem niečo smutné, režem sa.. ale EMO niesom!!!

J.

Netreba rezať, skôr zarezávať. Inak povedané: je.. vám, poďte k nám. Majte rozum a vyhľadajte psychiatria, dobrovoľne, zverte sa jedine jemu, ten vás aspoň vypočuje a predpíše nejaký antirezový liek. Kašlite na ľudí, na ich názory, choďte k doktorovi, len to je cesta, v tomto prípade by aj tak nič iné nepomohlo.

drumka

nech sa páči: tu máte to amarické EMO v praxi!!!!
všetci čo sa režet povedzte to niekomu zo svojich najbližších,určite sa niekto nájde kto vám pomože...držím vám palce nech sa z toho dostanete....
a nabudúce ked príde nová americka modna vlna nejakeho štýlu čo si budú prsty odsekovat tak sa k nim pridajte,lebo nebudete IN,všetci to robia tak aj ja lebo je to moderné,nie?...no a nehovorte mi tu že nemám pravdu....

J

Jedna poľská, myslím, parapsychologička tvrdí, že veľa psychických problémov spôsobujú duchovia, ktorí sa dostanú do mysle človeka. Tá autorka je Poľka. Ja osobne neverím na nečistých duchov, ani na to, že tu zostávajú nejaké duše mŕtvych. Ale ak by to niekomu pomohlo, tak nech sa páči.
www.theexorcisms.com
Môj osobný názor je taký, že ak človek začne počuť hlasy, tak by mal vyhľadať dobrého psychiatria a exorcistu. Skúste, za pokus človek nič nedá.

anonym...

ze je proste vela psychologov ktory hned po prvom strtnuti volaju rodicom ze ich cera sa reze a ja nechcem aby sa to dozvedeli