Ahojte...je dobre ranajkovat alebo nie? jedni pisu ze na ranajky max. ovocie ze 2pomarance banan a tak a druhi pisu ze jedz co chces ze su dolezite....co je pravda?
----------
Zaujimavy clanok na temu "Preco ranajkoavt?" www.zdravie.sk
Akoze si z toho jelen? Ano jest treba rano, hlavne ak sa jedlu dostanes potom az okolo obeda a vstavas skoro. Nie nadarmo sa hovori, ze je to najdozitejsie jedlo dna. Len vravim, ze existuju ludia, ktori sa rano najedia a potom je im cely den hrozne zle. Vtedy je vhodne bud si davat pozor na to aby to boli fakt len velmi lahke a male ranajky alebo je lepsie pockat az do nejakej 10 alebo tak, kedy sa telo rozbehne a potom si nieco hodit
Treba si uvedomit ci to jedenie rano nerobi nejaky problem na zaludku, tazobu myslim a ak nie tak si myslim, ze je dobre mat aj pravidelny cas a nejaky ranny ritual svoj aby sa clovek spravne nakopol :)
ja som sa vám sem vlastne chcela prísť aj poďakovať, že ste ma k tomu vyhecovali a povedali, že čo by som mala, čo by som nemala, nečakala som, že sa tu o mňa budete tak zaujímať takže ešte raz vďaka a budem sa to snažiť dodržiavať :)
Vazne? Som fakt rada, ze si to zobrala takto vazne a fakt si sa na to dala, ze teraz tak poctivo ranajkujes :) Nie je to lepsie ako len do seba nieco nahadzat alebo neranajkovat vobec?