ranajky ano/nie?

Eliona

O to sa ja práve snažím :D Lenže každého koho sa spýtam mi povie niečo iné. Ja už teraz fakt neviem, že ako to nejako spracovať, kde začať

imeta

ak ti môžem aj ja poradiť tak si jednoducho nájdi svoj režim, ktorý ti vyhovuje a to čo ti chutí :) počúvaj svoje telo

Eliona

S týmto ja nemám vôbec problém takže mám normálne jesť ráno keď sa zobudím, teda pred tým ako idem do práce a je jedno čo?

aliara

Akoze si z toho jelen? Ano jest treba rano, hlavne ak sa jedlu dostanes potom az okolo obeda a vstavas skoro. Nie nadarmo sa hovori, ze je to najdozitejsie jedlo dna. Len vravim, ze existuju ludia, ktori sa rano najedia a potom je im cely den hrozne zle. Vtedy je vhodne bud si davat pozor na to aby to boli fakt len velmi lahke a male ranajky alebo je lepsie pockat az do nejakej 10 alebo tak, kedy sa telo rozbehne a potom si nieco hodit

Tomas12345

Eliona :

Určite niečo na ranajky zjedz. Ci uz je to nejaký chleba s maslom, sunkou a syrom a popritom i nejaky ten jogurt.

aliara

Treba si uvedomit ci to jedenie rano nerobi nejaky problem na zaludku, tazobu myslim a ak nie tak si myslim, ze je dobre mat aj pravidelny cas a nejaky ranny ritual svoj aby sa clovek spravne nakopol :)

imeta

ja som sa vám sem vlastne chcela prísť aj poďakovať, že ste ma k tomu vyhecovali a povedali, že čo by som mala, čo by som nemala, nečakala som, že sa tu o mňa budete tak zaujímať takže ešte raz vďaka a budem sa to snažiť dodržiavať :)

mariama254

Vazne? Som fakt rada, ze si to zobrala takto vazne a fakt si sa na to dala, ze teraz tak poctivo ranajkujes :) Nie je to lepsie ako len do seba nieco nahadzat alebo neranajkovat vobec?