Kde zohnat kvalitny vitamin C?

brunetka28

Áno za takéto pridávanie a učenie som, to jednoznačne, ale aj tak niekedy to nestačí, nie každému chutí všetko, to je proste fakt s ktorým myslím, že sa musíme zmieriť.
Ja niektoré veci akceptujem, predsa sama viem, že neľúbim všetko, čo sa mi dostane na tanier.

ruufinka

Darinik niekomu to možno sedí, ale mne tiež nie, teda nám v rodine. Možno je to o zvyku, neviem.
Brunetka s tým rátať treba, ale je dobré deti skúšať, ponúkať im ovocie, zeleninu, nech vyskúšajú.

brunetka28

Zeleninu a ovocie môžeme dať deťom ktoré už papajú samé. Ale takým, ktoré ešte sú len na mliečku takým veru nie. Postupne treba deti učiť na vitamíny aj v strave, to je bez pochýb, len nie každé si nájde vzťah ku všetkému.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

klaudusinka

- marcela tá cena by pri vitamínoch nemala byť kľúčová, skôr by mala byť priorita kvalita toho vitamínu a taktiež to určenie, že či je to pre dospelých alebo či je vhodné aj pre detičky -

wudia

Len co je toto za cecko? Je mozne ho davat aj malym detom? Lebo tieto veci je dobre mat odkonzultovane s detskym lekarom, ak vitamin nie je pre deti urceny od vyrobcu, aby sme sa vyhli pripadnym problemom :)

anuska20

Ja som kupila Pascorbine v nemeckej internetovej lekárni ...najprv sa uistite či vám to má kto aplikovať (infúzia) ...kúru absolvujem raz ročne vo februari a som spokojná.