mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
zziara každé dieťa je v niečom ako si to ty napísala, maska ;)
klaudusinka chápem to, viem o tom, len proste mi je to divné, pri deťoch najmä :/
vedela by som ti o tomto písať, naša Zara to je maska v tomto smere, to zvádzame boj, čo sa týka jedenia, ja len dúfam, že časom sa to zmení a dá si povedať, že bude papať čo jej dám, že nebude vymýšľať donekonečna, niekedy mám pocit, že je to o tom, že kto viacej vydrží či ja alebo ona :D
Ruufinka skusanie je podstatne, k tomu sa priklanam, aj ked neraz a nejednu mamicku to skoro do zufalstva priviedlo, viem to aj podla seba aj podla kamosiek, ze presvedcit male dieta o niecom, ze je to dobre, zdrave, tak to neni zakazdym uplne jednoduche :D
- darinik každému sedí niečo iné, to máš tak ako so všetkým niekomu aj napríklad na teplotu je lepší sirup a niekomu zase tabletka, každý sme iný -
Áno za takéto pridávanie a učenie som, to jednoznačne, ale aj tak niekedy to nestačí, nie každému chutí všetko, to je proste fakt s ktorým myslím, že sa musíme zmieriť.
Ja niektoré veci akceptujem, predsa sama viem, že neľúbim všetko, čo sa mi dostane na tanier.
Darinik niekomu to možno sedí, ale mne tiež nie, teda nám v rodine. Možno je to o zvyku, neviem.
Brunetka s tým rátať treba, ale je dobré deti skúšať, ponúkať im ovocie, zeleninu, nech vyskúšajú.
marcela vám vyhovuje, keď je v prášku? nemáte problém s užívaním u detí?
Zeleninu a ovocie môžeme dať deťom ktoré už papajú samé. Ale takým, ktoré ešte sú len na mliečku takým veru nie. Postupne treba deti učiť na vitamíny aj v strave, to je bez pochýb, len nie každé si nájde vzťah ku všetkému.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
- marcela tá cena by pri vitamínoch nemala byť kľúčová, skôr by mala byť priorita kvalita toho vitamínu a taktiež to určenie, že či je to pre dospelých alebo či je vhodné aj pre detičky -