mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
Kvalitny vitamin C - iherb.co Mne pomohlo toto.
Kvetka ja sa snazim cez den co najviac nieco robit, aby som unavila vsetkych, celu rodinu :D Aby som vecer mala klud a aby som si nohy mohla vylozit.
Teraz sa snazim aj vela ovocia a zeleniny zaradit do nasho jedalnicka lebo mame vela domaceho dopestovaneho tak to chcem vyuzit kym sa da :)
kvetka, čo robíme? so Zarou chodím von čo najskôr ráno keď vstane, kým ešte nie je úpek a potom tak poobede, skôr teda na večer, ale musíme chodiť, lebo doma by som sa asi scvokla a ona by zase nevedela večer čo so sebou, takto ju uspím bez problémov, no keby sme doma tak by to bol dozaista boj :/
Baby aj s vašimi deťmi nejako mávajú tieto vysoké teploty? Čo robíte aby boli v pohodičke?
..vysoke nie, ved kazdy vitamin ma na obale davkovanie a tym sa riadit a nebude ziadny problem..
Tomáš tak s céčkom je to tak, že sa ním predávkovať nedá, keď ho má telo nadbytok tak ho vylúči, ale netreba zase prehnane zbytočne brať vysoké dávky.
Zliana u nás sa skôr osvedčili kvapky, Grétke dávam každý deň Cebion, dávam ho na lyžičke s čajom a tak nám to vyhovuje. Malá je zdravá a to je najviac.
Vo vstrebávaní nejako rozdiel nie je, ide ale o kvalitu vitamínu. Ale myslím, že môžeme byť rady že malým deťom ozaj stačí céčko aby boli v poriadku. Že nepotrebujú nejako nič viac :)
myslim ze tu nie je o com..deti najskor zjedia kvapky..aspon u nas je to tak..najrychlejsie a najjednoduchsie sa daju zjest..
...ale co je pre deti lepsie?...presla som si diskusiu a citala som aj o prasku aj o tabletkach aj o kvapkach a teraz neviem ci je rozdiel aj nejako pri vstrebavani tohto vitaminu alebo je ozaj rozdiel len vo forme ako takej, ze co sa lepsie detom bude jest?...
Ahoj, ja vždy kupujem tento www.pilulka.sk Tento je úlne obyčajný bez príchute a sladidiel a aj v celkom dobrej cene. Ešte môžeš ušetriť cez túto stránku www.kodino.com kde nájdeš aj zľavovoé kódy. :) Majú aj 1000mg dávku, ale čítal som že je lepšie si dať 2x 500mg tabletky za deň kvôli vstrebávaniu do organizmu.