Kde zohnat kvalitny vitamin C?

klaudusinka

- ten blok ako si to ty nazvala má aj moja stará mama, tá ma problém, keď je kapsula alebo liek proste nejaký väčší, preto ja tiež sa snažím, keď niečo tak myslieť aj na to, že v akej forme, čo zaobstarávam! -

anicka89

pwood018 jj. Vitamín C je dobrá vec, ale záleží aj komu ho chceme dávať. Či pre nás dospelých alebo pre deti to máme v pláne. Lebo to vôbec nie je jedno, mali by sme sa riadiť tým, čo výrobca uvádza aké odporúčanie. Ja mám pre deti doma Cebion, ten je v kvapkách a vyhovuje, nie je problém s prehĺtaním ;) Lebo fakt niektoré deti práve s týmto majú problém a nielen deti, mám kamošku, čo má problém prehltnúť akúkoľvek tabletku akoby blok mala voči tomu :D

klaudusinka

- deťom treba tiež urobiť nejaký ten program, nejaký ten rozvrh, aby nemali čas sa nudiť a vymýšľať nejaké nekalosti :D -

mariama254

For you - Raddii
Tak u nas je to trosku o drzku ako sa hovori, ale tak este to zvladame s muzom. Muz chodi behat do lesa raz za den aby vypustil vsetko z hlavy a ja sa zavriem v kuchyni a peciem aby som tiez trosku vychladla. Ale co som rada, ze nelezime doma s teplotami. Napisala som nam program, aby mala mala nejaky ten rezim a zatial je to okej. Ale aj teraz ked sme doma, tak sa dopujeme vitaminmi.

Darinik

zziara každé dieťa je v niečom ako si to ty napísala, maska ;)
klaudusinka chápem to, viem o tom, len proste mi je to divné, pri deťoch najmä :/

zziara

vedela by som ti o tomto písať, naša Zara to je maska v tomto smere, to zvádzame boj, čo sa týka jedenia, ja len dúfam, že časom sa to zmení a dá si povedať, že bude papať čo jej dám, že nebude vymýšľať donekonečna, niekedy mám pocit, že je to o tom, že kto viacej vydrží či ja alebo ona :D

mironella

Ruufinka skusanie je podstatne, k tomu sa priklanam, aj ked neraz a nejednu mamicku to skoro do zufalstva priviedlo, viem to aj podla seba aj podla kamosiek, ze presvedcit male dieta o niecom, ze je to dobre, zdrave, tak to neni zakazdym uplne jednoduche :D

klaudusinka

- darinik každému sedí niečo iné, to máš tak ako so všetkým niekomu aj napríklad na teplotu je lepší sirup a niekomu zase tabletka, každý sme iný -