Kde zohnat kvalitny vitamin C?

damian

43 a iní. Odborníci metabolickej medicíny už dávno netvrdia, že stačí papať plody zemské. Samozrejme, ja sat u nechcem javiť ako propagátor doplnkov a iste, zdravá surová strava sa má čo najviac konzumovať. Avšak, to by stačilo len vtedy, ak by naše prostredie bolo čisté, pôda optimálne mineralizovaná (čo nie je už od r 1935!!!), prirodzene hnojená, ak by ľudia celkovo zdravo jedli a podobne. Lenže realita je iná. Ludia majú nnarušenú imunitu už hneď po narodeni (ba aj pred) hlavne toxickými vakcínami, ďalej antibiotikami, jedia všetko varene a teda zničené, plno mňsa, muky, sladkého, sú dehydrovaní, všade naokolo chémia, trpia všakovakými chorobami. Na to veru tie jablká a hrušky, ktorými sa neustále Bukovský oháňa, ani zďaleka nestačia. Chorý organizmus je tak podvýživený, že jediná cesta je intenzívne dopľňať výživu. A má človek chrípku a teda 1000 x násobok toxínov v tele, buď nasadíš ničivé ATB, alebo 1000 x vyššie dávky vitamínu C (čo sa bežne na Západe praktizuje). Takže tak nejak.

43

jasne že nemame čas,nemame čas športovat nemame čas ani na prechadzky a už vobec nie na zdravu stravu.a teraz ruku na srdce,nie je to len naša dalsia pohodlnost a vyhovorky?ved nie je problem do roboty si zobrat ovocie,nie j e problem nakupit sacky s hotovym salatom a v robote si ho dat na tanier.teraz je tolko možnosti.
nie že by som ja niekedy neuživala vitaminy v kapsuliach,to nie.ale potom som mala velke zdravotne problemy a lekar mi povedal že telo si velmi rychle zvykne na podavane umele pripravky a zostane lenive spracovavat z jedla.a v podstate nemusis tie porcie tak prehanat,ved zbytok vitaminov aj tak telo vyluči.ale jeden typ na uplne prirodnej baze predsa len mam a s velmi dobrymi skusenostami ,len mne uz bohuzial po finančnej stranke nevyhovuje.
ja som reagovala na otazku kde zohnat prirodny vitamin c nie o inych doplnkoch vyživy alebo o problemoch ked telu chyba niečo a treba to nutne vo velmi rychlej dobe dodat.

delphia

samozrejme ze je to aj z pohodlnosti, ale ruku na srdce: kto z nas ma cas a moznost v nasom hektickom zivote denne prijat 5 porcii zeleniny a ovocia??? vacsina ludi je rad, ze napr. v praci stihne odskocit a doslova nahadzat do seba obed. a to uz mal mat aspon 3x za ten den ovocie alebo zeleninu.
no a preto prave je vhodne, ak sa najdu doplnk vyzivy na prirodnej baze ;)

43

akosi sme všetci zleniveli a je nam pohodlnejšie prehltnut tabletku ako zjest tanier ovocia či zeleniny.a pri tom je to najprirodzenejši a najprirodnejši sposob dodavania vitaminov a mineralov do tela.
odbornici na vyživu tvrdia že na zahrade ci na trhu najdeš tie najlepsie vitaminy na svete.ale reklama robi divy s ludmi,z času na čas jej podlahneme každy a tak firmy každoročne chrlia nove a nove produkty.z našej strany je to pohodlnosť z ich sposob obživy.

canada

jeden znamy lekarnik tu v canade mi povedal, ze aby som nekupovala jamieson, lebo ze je to smeid.
ked uz tak radsej swiss (neviem ci je na slovensku), ale to bolo vseobecne a nie konkretne o vit. C

damian

...doposial som na SK nenasiel lacnejsi vit C, ani ine formy (kvalitne) vitaminu C. Takze ak niekto potrebuje, rad poslem. Mam dostup k mnohym inym doplnkom, zial, nemam cas sa tym zaoberat. Vitamin C posielam, lebo ho na SK posielam tak ci tak, pre pacientov s rakovinov. Okrem toho posielam aj silne enzymy. Takze tak.