mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
akosi sme všetci zleniveli a je nam pohodlnejšie prehltnut tabletku ako zjest tanier ovocia či zeleniny.a pri tom je to najprirodzenejši a najprirodnejši sposob dodavania vitaminov a mineralov do tela.
odbornici na vyživu tvrdia že na zahrade ci na trhu najdeš tie najlepsie vitaminy na svete.ale reklama robi divy s ludmi,z času na čas jej podlahneme každy a tak firmy každoročne chrlia nove a nove produkty.z našej strany je to pohodlnosť z ich sposob obživy.
kvalitu jamieson pripravkov pre pokoj v dusi by mohol zhodnotit RNG.
jeden znamy lekarnik tu v canade mi povedal, ze aby som nekupovala jamieson, lebo ze je to smeid.
ked uz tak radsej swiss (neviem ci je na slovensku), ale to bolo vseobecne a nie konkretne o vit. C
tu mas ich stranku jamiesonvitamins.com
...doposial som na SK nenasiel lacnejsi vit C, ani ine formy (kvalitne) vitaminu C. Takze ak niekto potrebuje, rad poslem. Mam dostup k mnohym inym doplnkom, zial, nemam cas sa tym zaoberat. Vitamin C posielam, lebo ho na SK posielam tak ci tak, pre pacientov s rakovinov. Okrem toho posielam aj silne enzymy. Takze tak.
Denné užívanie vitamínu C sa už dlho spája s dobrým zdravím. Veda nám teraz poskytuje celý zoznam iných úžitkov, ktoré poskytuje tento najznámejší spomedzi všetkých vitamínov:
• Je to silný antioxidant tvoriaci súčasť obranného systému organizmu proti škodlivým účinkom voľných radikálov.
• Vitamín C je veľmi priaznivý doplnok pre pokožku, pretože zvyšuje tvorbu medzibunkového kolagénu.
• Vitamín C je nevyhnutný pre udržiavanie zdravého spojivového tkaniva.
Vitamín C je rozpustný vo vode a je organizmom vylučovaný. Pretože človek je jedným z mála živočíchov, ktorí si nedokážu vyrobiť svoj vlastný vitamín C, musí ho prijímať v potrave, nápojoch alebo v iných doplnkoch, ako je Absorbent-C.
Potreba adekvátnej hladiny vitamínu C v organizme je dávno známa. Podľa vedeckých výskumov, jedna cigareta zničí 25 mg vitamínu C. Stres, spoločne s liekmi a negatívnymi faktormi životného prostredia značne odčerpávajú tento vitamín z organizmu. Jeho nedostatok sa čoskoro prejavuje krvácaním, zvlášť z malých krvných cievok (kapilár) pod kožou a z ďasien.
Na to, aby sme zabezpečili efektívnu absorbciu celých 60 mg vitamínu C z každej tablety, skombinovali sme ho s 500 mg ovsených otrúb, vysoko rozpustnou diétnou vlákninou. Výskum ukázal, že rozpustné vlákna môžu tiež pomôcť udržiavať zdravú hladinu cholesterolu v krvi.
Absorbent-C s ovsenými otrubami je vynikajúci potravinový doplnok. Spája dve životne dôležité živiny v jednom výrobku. Matrixová väzba, vyvinutá na základe unikátneho patentovaného postupu, predstavuje účinný zásobovací systém, ktorý umožňuje telu absorbovať celé množstvo 60 mg vitamínu C z každej tablety. Absorbent C odporúčame konzumovať denne pre udržanie dobrého zdravia.
Nutričné hodnoty v 1 tablete.
Počet balení v kartóne: 100 Kcal 6*, Celkové uhľohydráty 1 g*,Vitamín C 60 mg*,* Odporúčaný denný príjem nebol stanovený.
ZLOŽENIE:ovsené otruby, sorbitol, med, kyselina askorbová (vitamín C), kyselina stearová, prírodná pomarančová príchuť, citrusové bioflavonoidy, ovocie papája, oxid kremičitý
OBSAH: 100 tabliet
DÁVKOVANIE: Dve, alebo viac tabliet denne.
Info na uvedený e-mail.
nechapem preco nielto nepredava cisty krystalicky vitamin C, tj kyselinu askorbovu v prasku, farmaceutickej cistoty. To je totiz najlacnejsia forma a celkove dost ucinna. Ja som ju mal v predajniach. Osobne ju pouzivam na okyslenie caju a moja zena ju pouziva pri vareni miesto octu.
vypytaj si vlekarni nieco na prirodnej bazenapr od firmy Jamieson, nie su sice asi najlacnejsie, ale nechces tam zbytocnu chemiu, tak si trosku priplatis