mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
Zziara, musi tu byt protivaha . Ked citam posty plne hluposti a pritom mienene vazne, tak treba pisat pisat posty plne mudrosti a vtipu. Ked tu niekto napise , ze si vyliecil zapal mocoveho mechura s tic-tacom, tak mi nezostava nic ine, ako vyvalit oci a cele vlakno obratit do smiechu. Rovnako ako ked tu BJ 2 vypisuje zvasty o vitaminoch plne “mudrosti” z youtube.-)))) rovnako mjanik s akupunkturou, a par dalsich ygelitentov
áno v podstate môžete, len som myslela na to, že tým nikomu nepomáhate a myslím, že práveže pomáhať by sme si tu mali nie sa navzájom dáko zosmiešňovať alebo čosi, nie? :)
Jasne, treba svojim detom polepit zivot hned od zaciatku, lebo my rodicia nemame cas byt s nimi doma ked ochoreju, a ze potom maju kvantum alergii a este tazsich civilizacnych chorob, lebo ich imunitny system ste im dojebabrali hned na zaciatku, to je ok.
Takym rodicom by mali hned zamlada zobrat reprodukcne organy.-(
Fakt, ked citam sialene nazory blbc0v, tak mam pocit, ze vas pustili z Bohnic.
Martinka ono je fajn dávať vitamíny v strave deťom, len deťom je potrebné dávať vitamíny aj keď ešte pijú len mliečko :) Keď sú ešte len dojčené :)
Nahodou.....
Ja teraz robim v garazi a pivnici regaly zo stareho lesenia co mam na dvore a planujem tie trubky najprv zmerat a az potom porezat na mieru. Takze merat isto ano.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Zziara, mas uplnu pravdu, mozeme si tu robit srandicky.
môžete si tu takto robiť navzájom zo seba srandičky? komu akože týmto pomáhate??
Ja som si tiez zmeral ten vitamin d, ale teraz neviem ako ho meria BJ2, ci v stoporenom stave, ci po studenej sprche...... miery nepoviem lebo nechcem stravit zbytok zivota odpisovanim na maily od roztuzenych samiciek.-))
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.