Kde zohnat kvalitny vitamin C?

BJ_2

Defcon, zase mimo. Ako ja som este prakticky nevidel prispevok, v ktorom by si sa nemylil.
Takze za 1) Wobenzym je ochraneny gastro-rezistentou vrstvou. Vies co to je? Asi ano, ale pre istotu www.collinsdictionary.com

Co to znamena? Znamena to to, ze vsetky enzymi su ukryte vnutri kapsule, teda pankreas NEVIE, ze tam vobec su. Vylucia sa az v creve, ale pankreas uz svoju pracu davno urobil, takze NEVEDIE TO K ZNIZENIU PRODUKCIE ENZYMOV , pretoze ich musi vylucit vzdy rovnako nezavisle na tom, ci si tu tabletku prehltol alebo nie.

2)Wobenzym nieje urceny na travenie jedla. Na to su urcene ine enzymi. Jeho ulohou je dostat enzymi do tela, cize ma sa dostat do creva nalacno, enzymi sa maju vstrebat do tela, a robit pracu tam. Cize, funkciu pankreasu to nijak nezlahcuje a tym padom ani nemoze "zleniviet".

Najhorsie na tebe je, ze zjavne si mamickar, co je v mamahotely, a cely den nemas co robit, a tak vypisujes prispevky, a neda sa to stihat vsetko negovat. Ja na to nemam cas ku vsetkemu reagovat co pises, ale este som od teba nevidel prispevok, s ktorym by som suhlasil. Hras sa na mudreho, ale si uplne mimo. Ja som uz pisal, ze sa na teba nebudem vyjadrovat, ale ty sa svinsky vyjadrujes uplne ku vsetkemu a siris mylne informacie, logicke nezmysly, atd... tym padom uvadzas ludi do pomykova. Proste cely den nemas co robit a spamujes tu nezmysly. A este ani raz si si nepriznal, ze si sa mylil, ani ked ti to ludia dokazu.

Defcon

Mimila, odpoved je logicka a jednoducha. Aby imunitny system vedel spravne pracovat, tak sa musi ucit. Samozrejme nechodi niekam do skoly, ale uci sa na chorobach svojho nositela. Ak mu tie choroby nepovolis, tak sa nebude mat ako a co ucit.
Druha vec je , ze imunitny system je komplexny system a najhorsie co mozes spravit , je zacat ho ovplyvnovat laickymi metodami a laickym odhadom v case ked sa vyvija.
Tretia vec je, ze uvedeny imunitny system naucis na vonkajsie zasahy a on v podstate zlenivie a bude cakat vonkajsi zasah zakazdym. Nieco ako dlhodobe umele dopovanie wobenzymom, ktore ma za nasledok znizenu cinnost pankreasu.

mimila

ked detom budeme posilnovat imunitu od mala tak nevidim dovod preco by im to malo nejako uskodit, preco by kvoli tomu mali mat deti nejake alergie, nejde mi to do hlavy a ani tomu neverim :)

mydia

podľa toho, čo čítam mám pocit, že každý veríme niečomu inému, máme iné znalosti a tým pádom si vyberáme aj iné veci, iné doplnky, iné vitamíny, ale to je prirodzené, ja napríklad som si v tomto sama pomôcť nevedela, netušila som, či deti potrebujú vitamíny, či nepotrebujú, v akom množstve a podobné veci, preto som si dala radšej od doktorky poradiť :)

BJ_2

Faith Healer... meranie hladiny vitaminu D nieje magorina. Je to lacny a pomerne presny test. Zjavne si necital co sa vsetko vyskumalo o vitamine D za posledne desatrocia, a k tomu sa priklana aj mnoho vami ospevovanych lekarov, ze nizke hodnoty narusaju fungovanie imunitneho systemu,a vedu aj k zvysenemu vyskytu rakoviny. Ten test je jednoduchy a vies, ako si na tom napriklad po zime, a ci mas zo slnka z leta dost vitaminu na celu zimu. Ukazalo sa, ze prakticky nikto nema, len ludia zijuci vonku, v spravnom pasme, co su vystaveny slnku vacsinu dna, lebo vonku pravidelne pracuju. Nejeden lekar bije kvoli vitaminu D na poplach, lebo hodnoty u ludi byvaju casto zalostne.

Vy dvaja Faith healer a defcon ste podarena dvojka. Ale bohuzial, dost mimo. Co sa tyka v nazoroch na zdravie, tak ako skoda komentovat.

BJ_2

Defcon, uz som ti niekolko krat vyvratil to s youtube. Na youtube cerpam mnoho informacii, ved svoje prednasky tam hodil nejeden erudovany odbornik. Video je lepsie, nez kniha. Rovno ti moze dat ilustracne obrazky dokonca videa. Vsetko, co vies dat do knihy, vies dat ako prezentaciu na youtube, a vzdy je to lepsie na youtube, ako video.

Informacie o doplnkoch nemam z youtube. Ojedinele je nieco dobre na youtube. Tak prestan stale pisat tie tvoje "mudre" reci.
Okrem toho, uz niekolko krat som ti hodil linku na youtube, na dobru prednasku o niecom, aj o vede, vyskume, vesmire, popripade mikrobiologii. Je tam vela analyz aj od obornikov, alebo skusenych ludi, co napriklad robia robotu na mikroskope, a vsetko komentuju, co sa tam pod mikroskopom vidi. Si absolutny magor, ked si myslis, ze sa z youtube neda naucit kopa veci. Nie kazdemu ide citanie knih, a video prezentacia je lepsia. Lebo v knizke nemas videa, a niekto lepsie rozumie hovorenemu textu. Snad sa tu uz prestanes strapnovat.

Defcon

Zziara, musi tu byt protivaha . Ked citam posty plne hluposti a pritom mienene vazne, tak treba pisat pisat posty plne mudrosti a vtipu. Ked tu niekto napise , ze si vyliecil zapal mocoveho mechura s tic-tacom, tak mi nezostava nic ine, ako vyvalit oci a cele vlakno obratit do smiechu. Rovnako ako ked tu BJ 2 vypisuje zvasty o vitaminoch plne “mudrosti” z youtube.-)))) rovnako mjanik s akupunkturou, a par dalsich ygelitentov

zziara

áno v podstate môžete, len som myslela na to, že tým nikomu nepomáhate a myslím, že práveže pomáhať by sme si tu mali nie sa navzájom dáko zosmiešňovať alebo čosi, nie? :)

Defcon

Jasne, treba svojim detom polepit zivot hned od zaciatku, lebo my rodicia nemame cas byt s nimi doma ked ochoreju, a ze potom maju kvantum alergii a este tazsich civilizacnych chorob, lebo ich imunitny system ste im dojebabrali hned na zaciatku, to je ok.
Takym rodicom by mali hned zamlada zobrat reprodukcne organy.-(
Fakt, ked citam sialene nazory blbc0v, tak mam pocit, ze vas pustili z Bohnic.

mat_ka

Martinka ono je fajn dávať vitamíny v strave deťom, len deťom je potrebné dávať vitamíny aj keď ešte pijú len mliečko :) Keď sú ešte len dojčené :)