mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
Jean , nevadi ti, ze pokles len o 100% by znamenalo, ze v ovoci by neboli vobec ziadne vitaminy ani mineraly? A tvojich 1.000 % znamena potom aky pokles ?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Pokles vitamínov a minerálov v ovocí a zelenine za 40r.je až 1000%!!!
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
defcon jedna vec je o čom si ty presvedčený a myslím, že druhá vec môže byť pravda :)
s takýmito vecami, s vitamínmi, so zdravím dieťaťa sa podľa môjho názoru neoplatí hazardovať!
..defcon nie je to tak..myslim, ze mnohe mamicky..aspon teda za seba mozem povedat, ze mi zalezi na tom aby dieta bolo zdrave a pre zdravie dietata urobim vsetko a osobne by som nemala odvahu hazardovat s nim..!
Nie, ja nie som posahany. Ja som Jezis Kristus. Niekto ma zas vola Pane Boze....
Vacsinou ked pridem do nemocnice k posratemu cetecku, rontgenu a podobne a mam sa vyjadrit k dlzke casu opravy a cene opravy, tak ked personalu poviem, ze do tyzdna, tak vsetci ma oslovia Jezisi kriste. A ked riaditelovi nemocnice poviem cenu, tak ma on oslovi Pane Boze. Tak fcul neviem uplne presne ci som Jezis alebo boh ?
BJ, len mala technicka pripomienka. Naozaj sa pise enzymy a nie enzymi.....
Poprosil by som moderatora, aby premazal offtopic debatu dvoch posahanych ludi (je dost mozne, ze ide aj o toho isteho cloveka, co si pise sam). Takych poslednych cca 10 prispevkov.
Spamuju tu forum, a robia si z toho chat.
to, ze defcon nevie, ako funguje travenie, a ze tabletku wobenzymu, moze zobrat aj nalacno, ked je telo aj po 10 hodinovom posteni, je mu asi zbytocne hovorit.
Aj to, ze tenke crevo sa vyprazdnuje pomerne rychlo, potrava potom stoji az v hrubom creve kde sa zahusti. To ze v tenkom creve je dokonca tekuta, asi tiez nevie. Cize, ked zoberes ten wobeznym po jedle, uz o taku polhodinu je prvy meter creva po zaludku prazdny, a to staci aby sa tam tie enzymi vstrebali.
faithhealer ani nevie, ako enzymi pracuju. Dokonca, este aj lekarmi doporucovana serapeptaza funguje tym sposobom, ze sa vstrebe do krvi, a robi pracu tam, presne tak ako som povedal. Keby to tak nebolo, tak maju enzymi nulovu ucinnost, a medicina ich nemoze predavat, lebo by nepresli klinickymi testami, oproti placebu, s aspon 30% ucinnostou. Ale klinicke testy ukazali niekolko krat, ze wobenzym (ale aj ine enzymi) , funguju. Aj nalacno, teda ze sa dostavaju do tela, zapaly miznu, a telo sa rychlejsie zotavuje po operaciach a tak. Cize tito dvaja pablbi popieraju v podstate uplne vsetko. Aj alternativnu medicinu, aj klasicku. Proste internetovi trollovia/sasovia.