Podme chudnut do 24.12

Príspevok v téme: Podme chudnut do 24.12
lucka

Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca

xnusoba

rachabb jasne ze nie je, treba sa stravovat tak, aby to bolo zdrave....a hlavne nad tym nepremyslat, brat to automaticky nie ako nieco co musim, lebo budem tucna...ja sa tak stravujem uz dlho a su jedla ktore som nemala v ustach ani nepamatam a nechybaju mi....je to o zivotnom style...

rachabb

xnusoba, ano zivot nie je len o chudnuti, ale su ludia ktorí sa musia cely zivot obmädzovat ak chcu vyzerat chudo, a niektorí pre to urobia minimum a su chudučkí...

saska195

Som po vybratí mandlí,poviem Vám,to je zaručená diéta na chudnutie :-0.No neodporúčam,každé prehltnutie je stašná bolesť:-)

fiatka

lucka, meriam 174 cm, a vazila som pred tym 60-61 kg..teraz mam 58, moj ciel je 56. je to super pocit.. hlavne jem velmi velmi vela zeleniny.. mam take zamestnanie ze cely den makam a poriadne sa napapam az vecer.. tak cez den nejake ovocie, alebo jogurt alebo musli...no a vecer si spravim nejaky dobry salat alebo teraz som akurat dojedla rybu s dusenou zeleninou, alebo si casto robim zeleninove polievky, tie mi velmi chutia.uvarim brokolicu, zemiaky alebo hocijaku zeleninu s bujonom, rozmixujem, trocha mlieka a je to, tie polievky mi najviac chutia...drz sa

fiatka

tak ahojte baby, no ja uz mam dve kila dole,tak sa tesim :) este dve a bude to pre mna naj darcek pod stromcek :)drzte sa

xnusoba

zivot nie je o chudnuti! celozivotnom chudnuti!! kym nezmenite sposob myslenia a sposob zivota vzdy to bude o dietach a jojo efekte...ci zacnete dnes zajtra alebo vcera....