Podme chudnut do 24.12

Príspevok v téme: Podme chudnut do 24.12
lucka

Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca

rachabb

Páčia sa mi vaše kladné príspevky. To že si dáme do Vianoc nejaký záväzok neznamená, že na Vianoce skončíme. Ja som minulého roku tiež na vianoce vážila najmenej. Koláčik som si dala len v nedeľu a keďže sa veľa pratá, varí, pečie, nakupuje, nie je čas papať:) Nevidím žiaden dôvod zmeniť svoje návyky. Takže do Vianoc by som chcela mať 3 kilá dolu (68 kg). Držím palce všetkým nám:)

majkaaa

Ja som na Vianoce nikdy nemala problém s priberaní,skôr naopak,nejaké to kilečko som dala dolu. Však bolo voľno,stresy opadli,času dosť. Každé Vianoce sa dosýta vyspím,to napomáha chudnutiu,chodím na prechádzky,mám čas na svoje záľuby,ktorými si vyplním tak čas,aby som sa nenudila,aby som nejedla z nudy,vtedy sa najviac do seba popchá.Ale hlavne sa držím zásady,že treba nakupovať a variť tak,ako vo všedný deň.Čo sa týka množstva. Nevidím dôvod,ak na nedeľu pre rodinu postačí napr.6 rezňov,prečo by ich malo byť cez Vianoce 20. Prečo by som mala urobiť dvojnásobok šalátu,ak viem,že bežne zjeme oveľa menej? Ja na Vianoce kupujem viac hlavne ovocia,čerstvej zeleniny,a to,že sú Vianoce,mám aj koláčiky. Ale nepečiem ich veľa,2-3 druhy a ešte aj z toho rozdám babkám,ktoré nevládzu. Doma nechám množstvo,ktoré viem,že sa zje a bude primerané. V zásade na Vianoce neplytvám potravinami a v tom je úspech,že po Vianociach nevzdychám,nemám problém zapnúť nohavice,skôr sú mi krásne voľné a môžem sa usmievať.
A Lucka konečne prišla s príspevkom,ktrý,čo sa chudnutia týka je rozumný. Žiadne veľké ciele,ale postupne.A žiadne hladovky,díéty. V tom je úspech.

jarka43

Chudnúť do vianoc? No problém. Problém začne NA vianoce. Vtedy bežne priberieme 2 až 5 kíl. Mrknite na článok "Sviatky skončili, kilá zostávajú":
-odkaz odstránený-
Je tam pekná ukážka, že 4 prázdne vianočné trubičky (oplátky) majú toľk energie ako jedno obrovské jablko.

kometka6

Ahooj:)Normálne neverím tomu čo tu čítam. Presne to isté som si stanovila i ja :) Síce nie do 24 ale k novému roku(ale to asi neni podstatné) veľmi rada sa k tebe pridám, verím, že my to zvládneme :))čo by predsa baby nezvládli :)

domčurik2

preco nie je to super napad,ja chodim tiez cvicit a aj doma,len to sladke milujem a co je na tom ked chce,furt len kazdeho niekto kritizuje a ak ste si nevsimli iba vyradila sladkosti a je viacej zeleniny a ovocia a pije vela caju,pridavam sa k tebe.

lucka

Vy ste ma vobec nepochopili.Nechcem chudnut len do Vianoc,ale moj ciel do Vianoc je 69 kg.Moj celkovy ciel je 65-64 kg.Nehovorim,ze skoncim pred Vianocami,len som si to dala za ciel schundut tolko kg do urciteho casu nic viac a nic menej.Preco tu vsetci len kritizujete?To mate vsetci 50kg a idealne miery?