Podme chudnut do 24.12

Príspevok v téme: Podme chudnut do 24.12
lucka

Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca

lucka

Ahojte,som rada,že sa chce ku mne niekto pridat.Minuly tyzden som mala dost hekticky a na cvicenie mi nezostalo vela casu a este k tomu som si dala pizzu a nejake sladkosti.Za to sa velmi hanbim.A uz nepolavim a budem na sebe makat.Chcem si dat k Vianociam 69 kg.Napíšeme si mena kto ide vlastne chudnut a aku vahu ma dnes?V nedelu sa vsetky odvazime a uvidime ako sa nam dari naplnit nas ciel.Ja sa uz velmi tesim ako uvidim,ze kila idu dole.
LUCIA 73 KG

vianocny darcek

a tych 4,5 kg som schudla aj napriek tomu ze si doprajem denne 2 kavy s 3 lyzickami cukru, dalej si doprajem aj vyprazane aj sladkosti...takze si absolutne nic neodopieram...jem absolutne vsetko a to je mozno aj ten problem preco som schudla zaial len 4,5 kg...

vianocny darcek

xnusoba
ja nechudnem od dnes!!!ja chudnem uz dlhsie...schudla som 4,5 kg ale nesla som naplno takze to mohlo byt ovela viac...ja som to myslela ze od dnes idem naplno a ze od dnes zacinam cvicit podla mojho planu ako som si napisala...a nie ze on dnes do vianoc chudnem...!!mojim cielom je aby sa mi podarilo do vianoc schudnut dalsie 3-4 kila a potom chudnutie pokracuje ako doteraz...

xnusoba

toto su take hluposti ze od dnes chudnem do...chudnutie nie je o dietach, ale o celkovej zmene zivota, o rozmyslani, nie o sebadestrukcii a zapierani....

vianocny darcek

no mojim cielom su tie 3-4 kila do vianoc ale potesim sa aj jednemu =)ja si na vianoce doprajem..predsa je to len raz za rok...a teraz moje telo funguje tak ze ked doslova zerem vaha sa mi drzi alebo de hore nejaky gramik a ked pribrzdim tak vaha ide dole...=)
dnes je 1.12.a ideee sa do toho...ked niekto ide tiez odo dnes nech tu necha kontakt a mozeme si napisat-=) prajem krasny dnik

orbitka

tak skusime do vianoc tie 4 kila? :-). Potom si na Vianoce nieco doprajeme-ale nie tak aby sme to vsetko nabralo spat- a potom as pokracuje.Moze byt?

vianocny darcek

no takze ja som doteraz schudla 4,5 kg a moj ciel je schudnut do vianoc dalsie 4 kilecka..moja vaha je 69 kg..uvidime ci sa to podari kedze mi vaha teraz dlhsie stoji...