Podme chudnut do 24.12

Príspevok v téme: Podme chudnut do 24.12
lucka

Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca

domčurik2

no coment,kaslite na ne,ked sme si dali precavzatie 4kg do vianoc,tak nikto nam v tom nezabrani,nech si pisu co chcu,ja sa uz ani neznervoznujem

fiatka

mam taky pocit, ze tato tema uplne stratila niektorymi nazormi svoj zmysel. kazda sa citime v svojom tele inak a kazda ho chceme vylepsovat, a kazda vidime svoju idealnu vahu inak. ja so stravou nemam zadiny problem, prave som zjedla obrovsky tanier masa so zemiakmi a potom celu jednu cokoladu...a citim sa dobre, nepotrebujem ist na stepper a ani nemam vycitky.. tak by som ocenila , keby sa najskor oboznamite niektore s faktami a potom hovorite... prajem pekny zvysok vecera

majkaaa

Rachab,nechcem nikoho porovnávať,ani sa chváliť.Mojím cieľom bolo len poukázať na nezdravé chudnutie,hladovky,anorexiu,sústavne sa zaoberať kalóriami,pozorovaním sa a vidieť svoje vychudnuté telo ako tučné.Ak mi niekto neporozumel čo som tým chcela povedať,je mi to ľúto,ale ste mladé,mali by ste si viac užívať života,ako sa trápiť kilami tam,kde nie sú.

majkaaa

Lucka,ja som Tvoje chudnutie v tejto téme nazvala konečne rozumným a normálnym.Teraz som len chcela napísať,že mnohé témy,ktoré sa na tomto fóre týkajú chudnutia sú doslova odstrašujúcim príkladom. Čítala som,ako sa tu "obuli" do xnusoby.Ale ona propaguje naozaj zdravé a rozumné chudnutie.Teda na tejto stránke,posledné dva príspevky. S tými príspevkami súhlasím. Isteže sa chudne lepšie,ak je vás viac takých a vzájomne si radíte. Ale ak sa medzi vás,rozumne chudnúce baby zamiešajú také,ktoré už teraz majú podváhu,ktoré budú propagovať hladovku,budú sa báť zjesť aj jablko,alebo po ňom budú hodinu makať na stepperi to už aj tá rozumná debata,rozumné chudnutie rýchlo skončí.
Ty podľa výšky a váhy potrebuješ nejaké to kilo schudnúť. Ale pozri na výšku a váhu fiatky,to už v poriadku nie je. Nechcem ju odsudzovať,je to len a len jej vec,jej zdravie,ale ak sa tu pridá takých viac,tak tu rozumné chudnutie rýchlo skončí.Držím Ti palce,nech si úspešná.A keď sa Ti to podarí,aby si vedela,aj kedy skončiť.

rachabb

Majkaaa, nemozes vsetkych porovnavat s tymi co si daju pol jablka. Ja nemam problem s jedlom. Jednoducho rozlisujem co zjem. A takych ludi co sa chvalia alebo zaparaju, to mi neprida na chuti do chudnutia...

lucka

Ahoj majkaa: my tu nechceme byt anorekticky,bulimicky.Je to o zdravom zivotnom style.Napr.ja nejem vela,nejem mastne,vyprazane,len jem sladkosti a necvicim preto tolko vazim.Ale v case ked som nejedla sladkosti a makala na sebe kazdy den vazila som 63 kg.Ide len o to,ze si myslim,ze chudnutie je zabavnejsie ked chudne spolu viac ludi a vzajomne si radia.Tak nas hned neodsudzujte a nechodte na tuto temu ludia,ktori sa k nam nechcu pridat a nechce chudnut.

majkaaa

xnusoba čo píše na tejto stránke má pravdu.Úplne sa s ňou v týchto dvoch posledných príspevkoch stotožňujem. Začítajte sa v témach o chudnutí. Veď je to hrozné,zje pol jablka a počíta kalórie,robí si verejne výčitky!! Veď je to choré.Diéty,diéty,diéty a majú jedného spoločného menovateľa,nejesť!!! Aj tu tá fiatka.Však musí byť kosť a koža. Nezabúdajte,že podváha je rovnako nebezpečná pre zdravie,ako veľká obezita.A možno aj viac,pretože začnú zlyhávať dôležité funkcie v tele.Chudnutie nemá byť o počítaní kalórií,výčitkách či som si dala dnes keksík ku káve.Treba zosúladiť myseľ s telom,poznať svoje telo,užívať si život,jesť pravidelne,zdravšie potraviny,pohybovať sa. A váha sa ustáli.Ak budete neustále myslieť na chudnutie,stresovať sa,denne sa vážiť,verte,že schudnuté kilá rýchlo prídu späť aj s prídavkom a váš život bude o neustálom počítaní kalórií a diétach. A ak si doteraz jedla sladkosti,si závislá,nemusíš zo dňa na deň sa ich vzdať. Mne pomohla rada z fitka.Musli tyčinku.A teraz sladké naozaj nemusím,ani tie musli. A viem o čom hovorím,mám dolu 26 kíl bez jojo efektu,nie som ani mladá,ani vychrtlá,mám dobrú postavu.

domčurik2

Rachab presne tak...mas pravdu.xnusoba ty si jedz co chces a o nas sa nestaraj,myslis,ze je to lahke ak je niekto zvyknuty jest sladke a musi sa napr.toho vzdat,potom si hviezdy vynimocna ,fantasticka,uzasna ak si to dokazala,to si chcela pocut?

rachabb

xnusoba, takych prispievatelov ako si ty doslova "milujem". Precitas si jeden prispevok a podla toho co ti z toho v tvojej hlavicke vyjde nas odpises uplne, urobis z nas fanaticky a anorexicky. Nabuduce citaj viac a predtym nez nieco napises ajtrosku porozmyslaj. Pekny den:)