Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca
Podme chudnut do 24.12
Raachabb aj ja chcem mat do vianoc 68-69to je jedno,to treba cas ved za aky cas sme pribrali,tak aj terba cas na chudnutie,
Jaj, tak sa z vas tesim, ze ste sa zase rozpisali, dufam ze nas uz nic nevhodne nevyrusi..:-)) Ja som pred rokom a pol vazila 81kg, pri vyske 170, teraz mam 71 a chcem zist na 60. Do vianoc by som chcela mat 68-69kg. Neberiem to tiez nejako drasticky. Teraz som chorucka, tak tento tyzden nemozem cvicit, takze zazraky necakam, ale poto msa pustim do cvicena naplno:) Drzte sa.
ja mam 175cm a vahu vobec neriesim,takze ja nemam ciel nejake -KG,pre mna je dolezite dobre sa citit a byt spokojna sama so sebou,jednoducho byt v pohode a na to u mna zabera cvicenie,so stravou u mna je problem ta nepravidelnost,takze tu chcem aspon do vianoc dodrziavat,cez sviatky v ramci moznosti:) a samozrejme najlepsie uz natrvalo
lleilla:kolko merias?Jsne,ze sa mozes pridat.Kolko chces schudnut do 24.12?A aku vahu chces doasiahnut po dlhsom case?
Ahojte,sledujem vasu temu od zaciatku,ale az teraz sa zapajam.CHcem vas pochvalit,ste zlate,ze chudnete s rozumom:),papate zdravo a cvicite-to je ten "zazracny recep",a vidite,ako na sebe pozorujete,aj vysledky sa pomalicky dostavuju.Ja netusim,kolko vazim,ale moze to byt cca 63(dufam:)-67kg-to bolo moje max.Od pondelka(na vik idem k zanamym a proti nim nemam sancu-donutia ma maskrtit:))sa k vam pridavam,cvicim pravidelne,akurat obmedzim sladke,lebo ja som schopna nic nejest cely den,ked mam fofry a vecer zdruzgam cokolvek:)-co je najvacsia hlupost,co mozem robit-takze pridavam sa k vam,ak mozem,ze budem pravidelne jest a pokracovat v cviceni-19. idem domov,tak potom sem napisem aktualnu vahu.Drzte sa a len tak dalej:)Fandim vam
baby, ja som pred dvomi rokmi bola pracovala rok v amerike, kde som z 56 pribrala na 72. citila som sa tak velmi zle, aj sa mi to odrazilo na zdravi, take rychle pribratie. ked som sa vratila domov tak dve-tri kila mi opadli akobe same, a zvysok zmenou stravy. zacala som jedavat velmi vela zeleniny, malo mastneho, same chude masko, a vela ovocia.. do toho som chodila cvicit, ale to si teraz kvoli praci uz nemozem casovo dovolit. toto leto, mi najviac pomohlo, to cerstve ovocie a zeleninka zo zahrady, to som sa dostala az na 60 kil. no a teraz, tie posledne 4 kila idu velmi tazko..jedine co si neviem odopriet je cokolada..na tej som asi ozaj zavisla :)napriklad minule som jedla rano ovocie, na obed salat s tuniakom a vecer som mala taku chut na cokoladu, ze som ju zjedla celu namiesto vecere:) a akoby zazrakom bolo pol kila rano dole.. podla mna by sme si nemali odopierat to na co mame chut, len to trocha obmedzit..
Ja som vazila uz aj 59 kg,ale to som sa velmi trapila.Jedla som velmi malo,nic sladke,slane,a cvicila som 2x denne.Rano hodinu a poobede hodinu.Nedalo sa tak fungovat stale,tak som polavila a zacala sa normalne stravovat.Dala som si raz keksik,raz cokoladu a kym som mala stale 62-63 tak som si myslela je to ok.Ale potom som uz prestala aj cvicit a pribrala som na 73 kg.Teraz chcem schudnut aspon na 65 kg,a potom pomaly pokracovat dalej.Ako mi to ide?Nejem po 17:00,nejem sladke,chipsy,cvicim.V nedelu som zvedava na vysledok,dufam,ze budem mat aspon 72kg,rada by som mala 71,5kg.No uvidime.Ale do Vianoc by ma tych 69 kg velmi potesilo.
Pre Lucku zo 75ani neviem ako som schudla na 73,4ani som si to dajak neuvedomila,ale teraz nemozem na seba ani pozerat,ja som tiez mala vahu stale 60-58,ale pri priatelovi som tolko pribrala,ta tak aspon nech daco....ked ja by som chcela za mesiac schudnut 15kg,keby sa to dalo,ale 4kg za mesiac sa podla mna da si myslim...a tebe lucka ako to ide?a cez vikend mame oslavu ,tak som zvedava ako to dopadne:))
fiatka:Ty ako chudnes?
domčurik2: A z vahy 75 chudnes ako dlho?