Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca
Podme chudnut do 24.12
Dik Lucka, mna to tesi...Dnes som si dala keksik z Mikulasa a poviem Ti, zdal sa mi taky presladeny:) Odvykla som si uz od sladkosti, je to super. Bojim sa,ze ked vaha zastane tak sa uz dalej nepohne nizsie, ale snad to je blbost a treba len vydrzat:) Vidim na sebe ako mi tuk odkryva zenske krivky:-))
rachabb Tebe to ide skvelo,obdivujem Ta.Mne pomalicky,ale na tom nezalezi do Vaino chcem mat urcite pod 70.
vyska 170, vaha 72, dnes 70kg:) waw, uz len prekrocit 70-tku:)
Ahojte,tak ake mate vysledky?
Napíšte všetky baby,ktoré chudnete s nami svoju výšku,a váhu teraz v nedeľu ráno a z akej váhy ste s nami začínali chudnúť.
168 cm, 73kg, nedeľa - 72 kg
no baby...
mam 166cm, vazim 60-61kg ... ale problem je, ze mam na sebe az 21% tuku.. takze to musi ist dole.. chcela by som tak 10% .. takze musim nahodit nejaku redukcnu dietku.. ale asi to nebude mozne.. musim len zaradit do stravy viac bielkovin a vynechat sacharidy.. teda neda sa to uplne.. ale asi to zacnem cyklovat.. neviem.. je tazke to zacinat len tak zo srandy zo dna na den.. v kazdom pripade po vianocnych prazdninach chcem vidiet nejaky vysledok.. teraz som chora, tak nemam energiu na cvicenie.. tak neviem ako to urobim.. ale aspon dam inu stravu.. zatial :) aj ked tento rok bol ku mne mikulas stedryy... myslim, ze to zdedia po mne moji surodenci :D
jela:kolko kg do Vianoc je Tvoj ciel,a potom po Vainociach chces este na aku vahu schudnut?Cvicis?
Lucka, mam 70, som zatial spokojna, idem dole s vahou tak ako som si to predstavovala, cize kilo za tyzden. Len som chora, tak som tento tyzden skoro vobec necvicila. Dufam ze ked sa uzdravim, tak budem zase denne cvicit:)
rachabb ako Ti to ide?Ja si dnes idem zacvicit hodinku aerobic a posilnovanie s Olgou Sipkovou.A zajtra dufam,ze budem vazit menej ako 73 kg.