Podme chudnut do 24.12

Príspevok v téme: Podme chudnut do 24.12
lucka

Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca

2,5 kg

ahojte babulky, no vianoce su tu uz coskoro...moj ciel je do vianoc 2,5 kg aby som sa dostala na vahu 66 ...skusim tieto 2 tyzdne zacat aj cvicit a uvidiiime ci sa mi to podari...

lleilla

Ahojte,som sa dostala k vahe skor,ako som myslela,takze Lucka chcela si vahu,takze 61kg aktualne,takze ja uz hlavne chcem spevnovat cvicenim a pravidlene sa stravovat-do Vianoc aj po nich:),nech vam to ide aj nadalej a pekny vecer

lucka

Mojim cielom je 65 kg,a potom pomalicky zahadzovat dole na nejakych 62-63 kg.To by bola pre mna idealna vaha.Tak snad budem mat buducu nedelu 71 kg,a pojde to len dole.
janíča:my neprestávame chudnúť 24.12,takže sa k nám možeš v pohode pridať.

rachabb

Lucka, ja sa nemeriam, to potom neskorsie:) Chcem mat 60 kg. Nechcem to uponahlat, aby sa to nevratilo, takze tak spokojne...Ked si dam sladkost raz za tyzden, tak si myslim ze to nie je az take drasticke. A ty?

janíča

do vianoc chudnuť asi nedokážem,je to pre mňa veľmi hektické obdobie-fungujem denne 18-19 hodín.hľadám niekoho kto by to chcel skúsiť od januára. idealne by bolo aby sa tu našiel niekto z lv,aby sme chodili spolu cvičiť...