Ahojte,
rozhodla som sa schudnut a vyformovat si postavu. Mojim cielom je do Vianoc schudnut 4 kg. Meriam 168 cm a vazim 73 kg. Moja normalna vaha bola vzdy 65-64 kg. Taku vahu by som rada mala do konca februara.
Od dnes nejem ziadne sladkosti. Jem vela ovocia,zeleniny,pijem vela caju bez cukru. Denne budem cvicit minimalne hodinu bicykel,potom posilnovanie alebo aerobic.
Prida sa ku mne niekto?
Kazdy piatok si tu do 24.12 napiseme nase vysledky vazenia a poradime si ako sa komu podarilo dat dole kila.
S pozdravom Lucka chudnuca
Podme chudnut do 24.12
Tesim sa, ze nam to tak vsetkym ide...:)
ahojte babulky, no vianoce su tu uz coskoro...moj ciel je do vianoc 2,5 kg aby som sa dostala na vahu 66 ...skusim tieto 2 tyzdne zacat aj cvicit a uvidiiime ci sa mi to podari...
baby, tak sa tesim, dnesak o kilo menej, takze uz len jedno kilo do ciela :)))
drzte sa
Lleilla, ach keby som uz ja mala 61:-)
Mojim cielom je 65 kg,a potom pomalicky zahadzovat dole na nejakych 62-63 kg.To by bola pre mna idealna vaha.Tak snad budem mat buducu nedelu 71 kg,a pojde to len dole.
janíča:my neprestávame chudnúť 24.12,takže sa k nám možeš v pohode pridať.
Janíča, nevadi ked sa pridas aj v januari, my tu este stale budeme:-)
Lucka, ja sa nemeriam, to potom neskorsie:) Chcem mat 60 kg. Nechcem to uponahlat, aby sa to nevratilo, takze tak spokojne...Ked si dam sladkost raz za tyzden, tak si myslim ze to nie je az take drasticke. A ty?
do vianoc chudnuť asi nedokážem,je to pre mňa veľmi hektické obdobie-fungujem denne 18-19 hodín.hľadám niekoho kto by to chcel skúsiť od januára. idealne by bolo aby sa tu našiel niekto z lv,aby sme chodili spolu cvičiť...
rachabb:na aku vahu sa chces dostat?mohla by si napisat ake mas miery ak Ti to nevadi