KLUB chudnucich =)

aja05

možno je to choroba, ja neviem, ale čo mám robiť ked sa doma niekedy nudím a baví ma to cvicčnie? Nemôžem za to. A predsa v noci a cez deň si moje telo oddýchne podľa mňa vpohode. Stravujem sa zdravo,už len tie prehrešky musím vylúčiť úplne aspoň do Vianoc. Teraz po tomto víkend mi váha ukazuje 66kg a chcem ísť nižšie, preto zaradím asi viac aeróbnych cvickov, že?

rachabb

No, ja nemam taky pocit ze by som bola fanaticka. Proste to len rozoberame, lebo tym zijeme. Ja viem ze ked polavim raz, polavim stale, tak asi o tom to je...

sarita

nieste uz kus fanaticky baby do toho? netreba uz psychologa? ked vas tak citam je to viacmenej chorobne...chcete vyzerat ako kulturistky? :D malo by sa cvicit kazdy druhy den a nie kazdy den a tolko toho si nalozit na plecia...s tym si podla mna viacej poskodite ...

aja05

moja ja somzavisla na cviceni toto robim kazdy den... teraz som sa odhodlala ze naozaj kazdy den pojdem natvrdo do vianoc a pekne zdrava strava ziadne prehresky ! to az na vianoce kolacik :) musim ked chcem dobre vyzerat

rachabb

aja05, ty tolko vladzes?? No ja sa drzim celkom fajn. Dnes kolegyna oslavovala narodky, tak priniesla hotové "hody" kolacov, čipsov a neviem coho este. Ani som sa nedotkla. V dave som sa stratila aby som ju neurazila, ale jednoducho viem, ze ked chcem dosiahnut svoj ciel nemozem si dat. Mam na tieto veci nedelu:) Aja ked si tolko pojedla, davaj pozor aby Ti nebolo zle ked sa hned na druhy den zmoríš cvicenim. Ja som vecerala, dam si cajik a o hodku idem na orbitrek. Chcela by som vydrzat viac ako 20 minut. Je to super pocit, ked uz po 10 minutach zo mna leje:)

aja05

rachab super rady nam tu davas.. ja si dam dnes zahrievacie kolo 20 min aerobik a svihadlo, pol hodka bicykel, pol hodka stepper a este tie brusaky 15min. a toto planujem kazdy den :D dva dni do tyzdna si dam posilovanie s cinkami, a cviky na zadok a stehna :)) drzte palce...tento vikend som zrala jak besna, ale to uz nespravim lebo sa citim hrozne potom ked mi vaha ukaze kilo naviac :((

rachabb

Okrem klasickych brusakov cvicim este tak, ze dvihnem nohy a tak cvicim, vtedy posilnujem spodne brucho. Potom lahnem akokeby na bok pokrcim nohy (chrbat ostava na zemi), a tak sa dviham, vtedy posilujem bocne brusne svalstvo. No a vsetko to striedam.. Tak sa tesim ze som vas inspirovala, neolutujete:) Ja si dam 20 minut na orbitreku a potom cvicim toto a idem to pekne dole...:)

monka

ahojte,aj ja som si to včera kúpila,myslela som,že tam bude niečo viac písané o cvičení na tom.Okrem klasických brušákov,ako ešte na tom cvičíš rachabb?