Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
a aj brusko sa ti vypracovalo a nohy?
aja05, velmi dobry. Mne sa osvedcil. Raz investujes a mas pokoj. Moj brasko si kupil tiez taky isty orbitrek, ale on ho pouziva ako vesiak na saty:-)
rachab - orbitrek je vraj dobry na vsetko ze? uvazujem aj ja ze si zaobstram
Cvicim denne na orbitreku, vacsinou vecer pri telke 20 minut, no a papam normal, len mensie porcie a bez sladkosti. Nepapam biele pecivo ani mastne, snazim sa na desiatu a olovrant ovocie, k ranajkam a obedu vela zeleninky...Tak sa to potom podarí:) Teraz viem, ze nesmiem cuvnut ani o kusok.
cawte......inak to toho pribudlo!!=D....ja by som sa aj pustila do 90dnovky ale ked ja to raz newiem taketo veci dodrziavat!!=(Máte nejaké dobré cviky?ja hlavne stehna potrebujem!!=(
rachabb a co papas a co cvicis?
Katusik, ja som chudla priemerne kilo za tyzden. Aj teraz tak chudnem. Drz sa v nemocnici...
ja idem dneska do nemocnice tak hadam dake kilo zo mna padne:D:D:D pri tej strave..ae poviem vam, najrychlejsie som schudla, ked mi pred dvomi rokmi vybrali mandle:D:D.. 7 kg ako nič:D ..ale vravim, o pol roka na to som zacala uživat antiku a vseeetko spat..no ae co, vravim, som zastankyna pravidelneho stravovania, nie žiadnej dobrovolnej hladovky :) takze tak.. uch :)
rachab.. a za akú dobu si to zhodila?:) .. a prve kilečko padlo po akom čase doržiavania? :)
fiatka,
500g kuracích pŕs
1 viazaničku zelených vňatí
1kg mrkvy
1.5kg zemiakov
25g čerstvého zázvoru, alebo štipka sušeného
1 zeler
1kg póru
2 červ.čili papričky
2 káv.lyžičky kari korenia
250g červenej šošovice
soľ
čierne korenie
citr.šťava
kuracie prsia pokrájame a dáme variť spolu s vňaťami do hrnca 2,5 l vody na miernom ohni cca 40min. Potom maso vyberieme, vývar scedíme. Mrkvu, zeler, zemiaky, čili papriku, zázvor pokrájame na malé kúsky a pridáme do vývaru, ochutíme kati korením a varíme 15 min. Približne po 5 min. pridáme šošovicu, nakrájaný pór a povaríme. kuracie mäso pokrájame na malé kúsky a vrátime do polievky. Na záver polievku dochutíme korením a soľou a pred každou porciou aj citr.šťavu. Polievku jeme maximálne 5 porcií denne. Toto množstvo uvarenej polievky má vystačiť na 3 dni. Popri tom môžte piť nesladený čaj alebo vodu.fiatka ak sa odhodláš daj vedieť ako si dopadla