Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KLUB chudnucich =)

nestastna =(

ahojte babule...ja som zacala cvicit a kila mi idu tasie dole ako ked som necvicila..a este mi isla vaha o 2 kg hore...=(((ale cm neisli hore..ja uz neviem co cvicit alebo co spravit aby som videla ze vaha ide dole aj centimetre.=(((

aja05

pusate a co take jes? ja jem teraz patkrat denne a menej sacharidov sa pokusam a cvicim kazdy den viac ako hodinu a ubudli mi dalsie cm dnes som sa merala som stastnaaaaaa :) a vaha uz zase 65

pusate

bzz,ja cvicím každý den hodinu a nechudnem,este aj priberám kg týždenne už asi 3mesiace pribrala som 11kg,mala som ppp ale neprejedám sa:((( už vážim 49kg/152cnm...pomooc ja už nechcem priberať ja chcem chudnúť:(((((((((((

harmony

bzzz v tom bude nejaký háčik. takú dobu a 4krát do týždna cvičiť a neschudnúť. nemáš zdravotný problém? už len tolke samotné cvičenie bez diety by malo mať úspech. (možno si telo zvyklo na ten istý pohib a už mu to nestačí) skús iné cvičenie. opíš podrobnejšie tvoje zdravé stravovanie.

bzzz

ja by som potrebovala poradit od aprila chodievam pravidelne 4 krat do tyzdna cvicit na aerobic a ani kilo som neschudla max par cm islo dole, chcela by som do juna schudnut 20kg , ak viete tak prosimporadte mi ze co a ako mam robit, uz som fakt bezradna aj sa zdravo stravujem cvicim a konecny efekt je nulovy :((

harmony

ahojte všetky. rachabb určite ti verím že sa chudne aj aerobne. ja som za každý pohib, ako čo komu sedí. mne zrovna tento tip športu nesadol a to že vo fitku niekomu narastú svali ako ,,rambo" neni pravda to by sme museli pchať iné ,,doplnky stravy". rozdiel medzi tímito cvičeniami je tento: aerobik- pohib, chudnutie. fitnes- pohib, chudnutie, tvarovanie postavy. vyformované telo je krajšie aj keď máš viac kilov. (samozréjme nikoho neprehováram) a sval je ťažší ako tuk. aja05 posilovať sa dá aj aerobne, menej závažia viac sérií (vo fitku ti určite poradia). katu5ik čo sa tíka stravy ovocie a zelenina je fajn ale nie v rovnaký deň a treba kombinovať s mäsom (kuracie, ryba) aby si nestrácala svalovú hmotu aj keď momentálne nemôžeš cvičiť. (aj ja som po operácii). sladkosti jeden deň v týždni sú neni prehrešok ale potreba, (nedela). nehnevajte sa že tolko píšem ale keď som vám aspoň v niečom poradila budem rada. (fitko využívam len cez zimu, ináč bicyklujem a korčulujem)

rachabb

Harmony, dovolím si s Tebou nesuhlasit. Ja som za váženie sa. Uzasne ma to motivuje a vidim ako kazdy tyzden ide kilecko dole. Mozno pri posilovaní naberame svaly, ale ja cvicim aerobne cviky a tie su uzasne na to aby kilecká isli pekne dole:)

aja05

harmony a ked chcem este schudnut, ale aj aby cm isli dole tak musim aerobne cvicenia nie? a az potom tie posilovacie :)