Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
ahojte babule...ja som zacala cvicit a kila mi idu tasie dole ako ked som necvicila..a este mi isla vaha o 2 kg hore...=(((ale cm neisli hore..ja uz neviem co cvicit alebo co spravit aby som videla ze vaha ide dole aj centimetre.=(((
rachabb ten stroj na brucho je super :D miznu mi cm z brucha :)
pusate a co take jes? ja jem teraz patkrat denne a menej sacharidov sa pokusam a cvicim kazdy den viac ako hodinu a ubudli mi dalsie cm dnes som sa merala som stastnaaaaaa :) a vaha uz zase 65
bzz,ja cvicím každý den hodinu a nechudnem,este aj priberám kg týždenne už asi 3mesiace pribrala som 11kg,mala som ppp ale neprejedám sa:((( už vážim 49kg/152cnm...pomooc ja už nechcem priberať ja chcem chudnúť:(((((((((((
ja by som potrebovala poradit od aprila chodievam pravidelne 4 krat do tyzdna cvicit na aerobic a ani kilo som neschudla max par cm islo dole, chcela by som do juna schudnut 20kg , ak viete tak prosimporadte mi ze co a ako mam robit, uz som fakt bezradna aj sa zdravo stravujem cvicim a konecny efekt je nulovy :((
Jasne harmony vdaka. Mne orbitrek sedi, lebo som uz na nom vela schudla, tak preto...
ahojte všetky. rachabb určite ti verím že sa chudne aj aerobne. ja som za každý pohib, ako čo komu sedí. mne zrovna tento tip športu nesadol a to že vo fitku niekomu narastú svali ako ,,rambo" neni pravda to by sme museli pchať iné ,,doplnky stravy". rozdiel medzi tímito cvičeniami je tento: aerobik- pohib, chudnutie. fitnes- pohib, chudnutie, tvarovanie postavy. vyformované telo je krajšie aj keď máš viac kilov. (samozréjme nikoho neprehováram) a sval je ťažší ako tuk. aja05 posilovať sa dá aj aerobne, menej závažia viac sérií (vo fitku ti určite poradia). katu5ik čo sa tíka stravy ovocie a zelenina je fajn ale nie v rovnaký deň a treba kombinovať s mäsom (kuracie, ryba) aby si nestrácala svalovú hmotu aj keď momentálne nemôžeš cvičiť. (aj ja som po operácii). sladkosti jeden deň v týždni sú neni prehrešok ale potreba, (nedela). nehnevajte sa že tolko píšem ale keď som vám aspoň v niečom poradila budem rada. (fitko využívam len cez zimu, ináč bicyklujem a korčulujem)
Harmony, dovolím si s Tebou nesuhlasit. Ja som za váženie sa. Uzasne ma to motivuje a vidim ako kazdy tyzden ide kilecko dole. Mozno pri posilovaní naberame svaly, ale ja cvicim aerobne cviky a tie su uzasne na to aby kilecká isli pekne dole:)
harmony a ked chcem este schudnut, ale aj aby cm isli dole tak musim aerobne cvicenia nie? a az potom tie posilovacie :)