Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KLUB chudnucich =)

katu5ik

harmony, ja papam male davky patkrat denne, vela zeleniny a ovocia - ae to ma vela cukru, takze nie az tolko :D.. vela pijem, aj caje na detoxikaciu a tak..a cvicim ..a aspon raz za tyzden si doprajem nieco sladke:D:D len teraz som po operacii tak necvicim..a stale nic:D:D ae ako som už vravela, som proti drastickym dietam.. to sa potom clovek nemoze cely zivot napapkat:D:D

katu5ik

harmony, ja papam male davky patkrat denne, vela zeleniny a ovocia - ae to ma vela cukru, takze nie az tolko :D.. vela pijem, aj caje na detoxikaciu a tak..a cvicim ..a aspon raz za tyzden si doprajem nieco sladke:D:D len teraz som po operacii tak nie..a stale nic:D:D ae ako som už vravela, som proti drastickym dietam.. to sa potom clovek nemoze cely zivot napapkat:D:D

harmony

ahojte ešte vám sem skočím. tie ktoré cvičíte nevážiť!!!!! ale merať! sval je ťažší ako tuk. potom môžete mať z toho nechuť keď vám váha stúpa. a v strave sa moc neobmedzovať lebo telo dostane šok a robí si zásoby aj z ,,rohlíka", najlepšie jesť pravidelne. a ešte raz za každí centimeter sa odmeniť najlepšie drahou vecou na seba.

katu5ik

juuj, baby, a ja mám len 17 a ide to veľmi ťažko... keď vidím spolužiačky, čo sa jeden deň poriadne nenajedia a šup, kilo dole:D. a ja? .. ťažko ťažko..

dada

ajajaj ...ja už som toho naobmieňala, asi pred 15 rokmi som držala delenú, úbytok 10-12 kg, dlho som si to držala, bola som tak na váhe 58-60, potom to šlo rokmi hore, potom som si prečítala úžasnú "diétu", resp. "ryžovú" detoxikáciu, reku skúsim, vydržala som úbytok asi 10 kg, mala som asi 53 kg, cítila som sa dobre, ale tento spôsob chudnutia ja osobne neodporúčam, je to dosť aj na psychiku, okolie to veľmi nechápalo, že ide o detoxikáciu, ale brali to ako trápenie, že jem stále len ryžu, i keď potom sa k tomu pridávala aj zelenina. No a teraz som zasa trochu nabrala, mám teraz 63 kg a moja váha je 58-57 kg /vtedy sa dobre cítim/, som vysoká 157 cm, takže som dosť malá. Mám už všeličo vyskúšané, ale jednoznačne uprednostňujem pravidelnosť a šport, keď si dobre zacvičím, dobre sa cítim,potom mi ani tie kilečká tak neva, ale pri obliekaní je to horšie, keď je to trošku tesnejšie. Tak som sa trochu vyrozprávala.

rachabb

Tak ma to tesi ze nie som sama v tom vsetkom. A tesim sa, ze sa takto povzbudzujeme. Ja to taham rok a pol, takze uz som presla vselicim moznym len aby som sa dostala kam chcem. Snad to teraz vyjde a uz nepolavim:)) Drzim vsetkym prsteky, mam z vas radost. Dadka chapem Ta ze v 45-tke sa Ti to zda uz tazke. Ja mam 30 a sledujem zase 18-tky, ze ako im to lahko ide:) No nic, toto nas nesmie odradit:)

aja05

dada - sorry ze sa miesam do debaty - tiez som rozmyslala ze poobede uplne vylucim sacharidy... dam si len rano rohlik grahamovy k desiate nejaky kus knackbrotu a este tak na obed budem rohlik alebo ryzu s nejakou bielkovinou :) skusim tento system na tyzden a uvidime a samozrejme kazdodenny pohyb.

dada

rachabb, s radosťou čítam Tvoje príspevky, lebo sa v nich niekedy trochu vidím, tiež cvičím na orbitreku s radosťou, ale mne tie kilečká nejdú tak dole ako Tebe, možno
aj tie moje rôčky, /45/. Ja som tiež nevedela prečo ta moja váha stále stojí a stojí a mala som pritom pocit, že strava je O.K., ale asi nebola, vylúčila som už týždeň raňajky s celozrnným pečivom a celkovo všetko z múky, zemiaky, ryžu a viac jem bielkoviny. Ja mam osobne pocit z tých uhľohydrátov, že priberám, resp. všetko sa ukladá a nespaľuje. Teraz myslím, že som už lepšie naštartovaná. Držím všetkým palčeky vo vytrvalosti.

aja05

rachabb tiez budem aerobne asi cvicit kym nepojdem na vahu aku chcem a potom az posilovat ale asi raz do tyzdna to neublizi ked budem robit posilovacie cviky ci hej? a mas pravdu ja som tiez to musli kazdy den a uz s tym prestanem a uvidim ako sa bude vaha chovat :D