KLUB chudnucich =)

rachabb

Aja05, mna to tiez baví a este ked vidime vysledky, tak to stoji za to...Jeden cas som jedla casto na ranajky musli. Aj ked som cvicila, tak som bud s vahou stala, alebo som obcas aj pribrala. Potom som na to prisla ze jem toho vela a je to velmi presladene. Tak som to vzdala. Teraz si obcas dam musli bez cukru a ovela menej. Clovek sa musi sledovat ako jeho telo reaguje na potraviny. Preto si myslim ze je hlupost, ak niekto povie ze nic neje a pribera. Dolezite je zlozenie stravy.

katu5ik

mna z nich viac bolia nohy:D .. lebo ked ich mas stale pokrcene a podsadenu panvu a robis otocky sem a tam a tak:D no.. takze v podstate by mi to malo pomoct aj na nozky, nie? to je moja rizikovejsia partia..uch uch.. ritka a nohy :D

katu5ik

baby, a čo vravíte na kalanetiku alebo brušné tance? ... na tie chodim, na kalanetiku ee, ale rozmyslala ze by som cvicila doma podla knihy, len mam tu ruku zluu a po dalsej operacii tak neviem :(.. a kebyze si doma kazdy den zatancujem brusne? daku polhodku az hodinku? .. akoo,som len zaciatocnicka zatial, ale myslite ze by to pomohlo nejako? :) dakujem :)

katu5ik

aja05 a harmony, gratulujem vám ku krásnym zhodeným kilám :) ... uff, ja by so, tiež rada schudla, ale cvicit momentalne bohuzial nemozem:( . ale stravu mam upravenuu, aj kvoli cholesterolu a tak:):) tak drzte palce, nech som taka sikovna akio vy:D .. normalne ste ma povzbudili:) .. ja idem zo 72 momentalne, hehe... a chcela by som 60:)..

harmony

ahojte kočeny, môžem sa vám pochváliť? ja som schudla z 84 na 54. nebolo to hneď, trvalo to 5 rokov, ale už som spokojná. cvičenie, upravená strava a chuť schudnúť. držím vám palce a poradím že za každé kilo sa treba odmeniť.

aja05

dietovala som 90-dnova a delena strava, ale teraz skor tou zdravou vyzivou idem na to... a vela pohybu... len tento vikend nedopadol dobre :( a teraz to kilečko hore :(

domčurik pre aju005

ved to je super si dietovala ci si bola na zdravej vyzive,tak to sa ti vobec necudujem,ze rada cvicis,furt lepsie ako sa prejedat pred telkou...