Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
a to je napriklad ako?prestudujem si ju trosku neskor
ja som sa teraz zacala stravovat podla stranky -odkaz odstránený- a vyhovuje mi to.
ranajky:misa ovocia aleboo rozok s dusenou sunkou
obed:spagety, alebo dusene maso, alebo cestoviny so syrom...alebo nieco podobne...a na veceru si dam nieco lahke nejaky jogurt...pretoze vecer mi ani nechuti jest..potom sa mi tazko zaspava
a ako sa stravujes? napis jedalnicek
no lenze ja som schudla z vahy 72 a tak pekne mi to islo..a zmenila som aj stravu aj som uvazovala nad 90 dnovkou ale odkladala som to ked tak pekne isli kilecka dole...a zacala som potom aj cvicit som si myslela ze mi to pomoze v rychlejsom chudnuti a dnes som sa po dlhsej dobe postavila na vahu a bolo tam o 2 kg viac..=(
a presne ako povedala aja05
treba upraviť aj stravu... to je základ úspechu
babenky, ak cvicíte veľa, je normálne že nechudnute. Lebo priberáte na svalovej hmote ale tuk ide dole aj tak.
mozno musis upravit aj stravu nestaci len cvicit a cakat na zazraky. ja mam vysku tiez 175cm a teraz vahu 65kg a tiez som mala ovela viac ako ty a urcitu dobu mi to stalo.
175 a vaha 69,5 to sa mi nikdy nepodari schudnut??ja uz som zufala...=(cvicenie ma velmi zacalo bavit..ale ja teraz vazne neviem..nema chut ani pokracovat =(
ahoj napis vysku a vahu