Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
a ta registracia je zdarma katusik?
babulky ak chcete, zaregistrujte sa na wanda.atlas.sk a môžte si tam vytvoriť vlastný dietnicek a zapisovat co ste spapali, kolko ste už schudli a tak.je to fakt dobra pomocka:).. a mozeme si aj tam medzi sebou pisat alebo tak:)
takze rozhodla som sa schudnut a chcela by som vediet co si myslite o tomto jedalnicku:
ranajky-cerealie s mliekom alebo jogurt
desiata-1 jablko alebo pomaranc,alebo 2 male mandarinky
obed-co mi uvaria(nejem maso iba ryby)
olovrant-1 kus ovocia
vecera(pred siestou)-jogurt alebo cerealie(podla toho co bolo na ranajky)+ak budem velmi hladna tak mandarinky
pitie-voda a zeleny caj
cvicenie-2x do tyzdna hodina plavania+cvicenie doma(brusaky,drepy,fitlopta)
no ja mam 177cm a 80 kg je to hrozne, mam zdravotne problemy , so zaludkom, ... no a moja strava : ranajky: nestle fitnes, alebo jogurt desiata: ovocie obed: polievka a druhe ako kedy olovrant: ovocie alebo jogurt a vecera: zeleniny ako napr: uhorky, a tak no a su dni ked len dvakrat sa najem bo uz ani dojedla nemam chut tak neviem fakt 4x do tyzdna aerobic, a ked bolo dobre pocasie tak som sa chodievala korculovat takmer kazde rano a este aj so psom k vode takze neviem co mam robit, je mi zo seba zleee:(
uz som ti napisala
dakujem ti velmi pekne za pomoc
pomozem ti s tym kludne mi napis na mejl andrea.57@zoznam.sk a skus aerobne cviky...
skusim si zostavit jedalnicek..a co by ste mi poradili cvicit a kolko krat do tyzdna?chcem najskor aby cm nejake ubudlia potom spevnit..
takze ranajky: grahamovy rohlik alebo chlieb s maslom, sunkou alebo syrom, paprika, paradajka. Desiata:jablko,jogurt a kus knackbrotu. Obed: kuracie prsia plus ryza natural so zel.,alebo cottage s rohlikom,paprika paradajka. olovrant: jogurt a mrkva. Vecera: cottage so zel. a pohar acidka. Momentalne sa ucim si zostavovat jedalnicky aby nepresiahli viac ako 5500KJ
aja
mozes mi prosim napisat par jedal?alebo ako vyzera taky den u teba?
nie je to ziadna delena strava ani nič podobné je to zdravy zivotny styl. Doobeda papas aj sacharidy a poobede viac bielkoviny.