KLUB chudnucich =)

katu5ik

babulky ak chcete, zaregistrujte sa na wanda.atlas.sk a môžte si tam vytvoriť vlastný dietnicek a zapisovat co ste spapali, kolko ste už schudli a tak.je to fakt dobra pomocka:).. a mozeme si aj tam medzi sebou pisat alebo tak:)

zufalka

takze rozhodla som sa schudnut a chcela by som vediet co si myslite o tomto jedalnicku:
ranajky-cerealie s mliekom alebo jogurt
desiata-1 jablko alebo pomaranc,alebo 2 male mandarinky
obed-co mi uvaria(nejem maso iba ryby)
olovrant-1 kus ovocia
vecera(pred siestou)-jogurt alebo cerealie(podla toho co bolo na ranajky)+ak budem velmi hladna tak mandarinky
pitie-voda a zeleny caj
cvicenie-2x do tyzdna hodina plavania+cvicenie doma(brusaky,drepy,fitlopta)

bzzz

no ja mam 177cm a 80 kg je to hrozne, mam zdravotne problemy , so zaludkom, ... no a moja strava : ranajky: nestle fitnes, alebo jogurt desiata: ovocie obed: polievka a druhe ako kedy olovrant: ovocie alebo jogurt a vecera: zeleniny ako napr: uhorky, a tak no a su dni ked len dvakrat sa najem bo uz ani dojedla nemam chut tak neviem fakt 4x do tyzdna aerobic, a ked bolo dobre pocasie tak som sa chodievala korculovat takmer kazde rano a este aj so psom k vode takze neviem co mam robit, je mi zo seba zleee:(

nestastna =(

skusim si zostavit jedalnicek..a co by ste mi poradili cvicit a kolko krat do tyzdna?chcem najskor aby cm nejake ubudlia potom spevnit..

aja05

takze ranajky: grahamovy rohlik alebo chlieb s maslom, sunkou alebo syrom, paprika, paradajka. Desiata:jablko,jogurt a kus knackbrotu. Obed: kuracie prsia plus ryza natural so zel.,alebo cottage s rohlikom,paprika paradajka. olovrant: jogurt a mrkva. Vecera: cottage so zel. a pohar acidka. Momentalne sa ucim si zostavovat jedalnicky aby nepresiahli viac ako 5500KJ

aja05

nie je to ziadna delena strava ani nič podobné je to zdravy zivotny styl. Doobeda papas aj sacharidy a poobede viac bielkoviny.