Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
aja05, si ma pobavila z tou vahou:)
ja ked tam nebudem mat do vianoc 64tak vyhodim vahu :D
no konecne som prelomila 69,5 dnes som sa vazila a bolo na vahe 68,4 =)tak sa tesim...ale zda sa mi to prirychlo...3.12 som tu pisala a dnes je 8 a uz je 1,1 dole...
ale teraz sa to rozbehne ako vzdy a potom to bude aj 2 tyzdne stat...niekedy mam take obdobia ze aj keby som zjedla tonu cokolady tak schudnem
naprikald vcera..ranajky 4 mandarinky, obed 3 kusy peceneho masa mastneho s ryzou, cokolada, tiramisu, a vecer a 7 dalsie 3 mastne kusy masa s ryzou...som sa aj bala postavit na vahu..ale nastastie som schudla =)jaaaj keby som toto radsej mala ked budu vianoce taketo splovace =))))
ako sa drzite baby? ja v piatok som to pokaslala o sobote ani nevravim :( piekla som a tak to aj dopadlo :( nevadi uz musim ist naplno
Bzzz, a nie je to tym, ze jes nieco z coho priberas? Alebo nemala si predtym jojo efekt? Lebo potom sa tazko naskakuje, alebo neviem uz...
bzzz, nechapem ako je to mozne ze nechudnes...
naľavo:D:D
anno:) .. tam si date potom sekciu zdravie a chudnutie a na pravo bude dietnicek :) ...