Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
Katusik, ja po piatej nejem a schudla som tak uz 16 kil predtym. Teraz zase chudnem a tiez to ide dole. Aja05, nemam rovnaku stravu. Co sa tyka mnozstva, tak obed je najsilnejsi, jem ranajky a veceru do piatej. Olovrant a desiata je vacsinou ovocie. Nejem chlieb z bielej muky ani pecivo tohto druhu, pijem vela bylinkovych cajov, co ja viem...V poslednej dobre mam casto na obed ryzu v umelej nadobe a s tym chodim do prace. Alebo zeleninku poprazenu na masielku alebo olivovom oleji. Nechodim na obedy nikde, vzdy si donesiem z domu. Neviem este co dodat..No a snazim sa 20 minut kazdy vecer na orbitreku, ale teraz som chora, tak tyzden som necvicila:(
rachabb napis mi svoj jedalnicek :) ja si akurat varim kuracie prsia a k tomu zeleninovy salat robim mnaaaaaaam a tolko receptov starych som nasla, ze ich asi porobim vsetky tuto zimu :D
babyy, fakt tak pomaha ked sa po piatej neje?:-O :)dakujem
bzzz, potom daj vediet...
bzzz, to bude najlepsie...
Pri chudnuti vaha uzasne kolise, je to normalne...:)
vsak ale neni normalna musim si kupit novu lebo ma slak trafi..v sobotu mi ukaze 64,5 a dnes 66?