KLUB chudnucich =)

tlstebrucho

ja to nechcem kvôli tomu ako vyzerám dva roky do zadu som mala 50 kg a cítila som sa výborne lenže potom začali problémy (kto by ich nemal)a tak som pribrala 15 kg. A už sa necítim tak dobre ako vtedy...

aja05

tlstebrucho: nechapem ta. pri svojej vyske mas usper vahu tak co chces mat o 15 menej, potom uz asi fakt nie si normalna....

aja05

No ja mam teraz 65kg pri vyske 175cm a ani mi ta vaha nevadi, nebolo by na skodu este 3kg, ale hlavne chcem aby mi tukove vankusiky mizli....

tlstebrucho

ahojte dnes som po stúpnutí na váhu skoro "zinfarktovala" a tak som sa rozhodla pridať k vám. Takže moja súčasná váha ja 65 kg(chcem mať 50 kg)a výška 173 cm. Nechcem schudnúť tak že 10 kg za 10 dní a podobne...A inak od zajtra začínam:-))) tak aspoň dúfam

mendy

aja05:tak ty mas super jedalnicek drz sa toho a ked pridas pohyb tak budes chudnut cca 1 kg tyzdenne co je v norme,hadam nehcces jo-jo efekt,ja napr dnes ranajky:jogurt,cerealie desiata:jablko obed:poliewka,3palacinky vecera:bebe dobre rano a k tomu asi hodinka chodze

aja05

ja sa zase snazim pravidelne stravovat cize ranajky vacsinou tmavy rozok s cottage a zeleninou, desiata ovocie nejake plus jogurt a ten knackbrot, obed nejake kura so zel a rohlikom tmavym alebo ryba so zel., olovrant mam mrkvu s tvarohom alebo cottage a vecera uz len tiez nejaka bielkovina so zel.