Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
ja som dnes obed pokaslala dala som si kuraci salat k tomu jeden graham.rohlik a dve tycinky musli :D ale nevadi nejak ma chyta chut na sladke, asi preto ze budem mat svoje dni zajtra :) za to dnes budem cvicit a vypotim to
Podla mna su dva rozky vela na ranajky. Radsej jeden a vela zeleniny k tomu.
vsak aj ja preto viac bielkovin nizkotucnych jem a pomenej sacharidov aby som si na vianoce mohla dopriat. aku mas vysku a vahu? odkedy chudnes?
ja zjemna co mam chut a kila ide aj tak dolu..lenze teraz pridu aj vianoce tak chcem trosku zvolnit ten jedalnicek..lebo ako somuz napisala sice kila idu dole ale citim sa az velmi prejedena...
nie pravdaze nie......zostavujem si na kazdy den nejake jedalnicky... no majonezu som uz dlho nemala...ani bagetu tu by som asi ani nezjedla...
vcera som mala nepriklad velku bagetu s majonezou a neviem cim, neskor jablko, neskor oblozeny tanier sunka syr, a na veceru pecene kura so zemiakmi a dnes som sa odvazila a schudla som...takze podla mna tie 2 rozky vobec niesu vela...ale citila som sa vcera taka prejedena..sice mi z toho isla vaha dole ale zle sa mi aj spaloa
a to ty kazdy den jest to iste?
no podla mna nic moc..dva rozky je vela uz na ranajky, radsej si daj jeden grahamovy so zeleninou a sunkou,alebo syrom, desiata jogurt a jablko a k tomu ten knackbrot, obed kuracie maso so zeleninou a ryzou,alebo pecivom. olovrant si daj jogurt,alebo tvaroh,ci cottage s nejakou zeleninkou a vecer tiez uz len bielkoviny - naprk kuracie maso, rybu alebo tvaroh, cottage so zeleninou. popripade aj acidko este.
ja sa nebojim ze priberiem...chcem skusit nejake nove stravovanie sa a preto sa ta pytam co hovoris na to co som napisala...
pozri napisala som si tu svoj jedalnicek ja viem mozno si povies ze to je vela na jeden den, ale nie je a netreba sa bat ze priberies pretoze mne vaha stoji a cm ubudaju aj pri takejto strave a je to zdrave stravovanie. citim sa skvele ked vidim vysledky a verim ze po case mi klesne vaha este o par kg. a ked nie hlavne ze cm mi budu ubudat.
ahoj aji,
co hovoris na takyto den:ranajky 2 rozteky, neskor jedno jablcko, potom obed, a na veceru nieco lahke...