Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

lucka2

ahoj lucka...ja mavam tiez nepravidelne a pricin moze byt vraj vela: hormonalna nerovnovaha, anovulacny cyklus, velku ulohu zohrava aj psychika

valery

v minulosti zenam meskala menstruacia aj pol roka a nepotrebovali to riesit s hormonami a antikoncepciov, a deti sa rodili aj tak.

lucka

pekny dnik prajem;-)mam taky mensi problem...menstruaciu mavam tak, ze mi meska aj tyzden a pol alebo aj viac...ale najviac asi 2 tyzdne;-(neviem, ci je to normalne...poradite mi prosim??pretoze mam trosku strach, ci to nie je nejaky vacsi problem, ale bojim sa ist este v mojom veku ku gynekologovi, pretoze som este pohlavny styk nemala a myslim, ze je to poyom zbytocne...dakujem za odpoved uz vopred;-))

majkaa

Poradte mi...
Mam 15 a este som nemala menstruaciu...vcera som asi mala ale neviem isto pretoze to bolo ako cervensi vytok... a dnes nič...ziadne kramy... je to ono??? co mam robit???

Kalka

nie je sa coho bat. Ak si nebola na prehliadke tak to urob. Mojej kamaratke gyn. predpisal antinkoncepciu, lebo mavala silne bolesti menstruacne, upravil sa aj menstruacny cyklus... ale skor by sa to hodilo, keby si uz aj sexualne aj zila. To mas urcite stresom, zmenou prostredia, zlou zivotospravou. Navstevou lekara nic nestratis a vobec sa nehanbi, to je bezna vec...

alica88

Ahojte.Prosím poradte.Mala som nechranený sex,ale dostala som ovulaciu.Menstruacia mi meska 5 den.Mozem byť tehotna?Nie je niečo take že ked som tehotna tak sa tiež čistý maternica?A stoho mohla byť ta krv?

melisa88

ahojte aj ja mam velky problem mala som poh. styk bez ochrany ale zevraj sa nespravil do mna a uz mi meskaju 5 dni a robila som si uz 2 tehu testy!! neviete mi poradit ???

janinka007

prosím napíšte mi niekto ako urýchliť príchod menštruácie.Doteraz bola pravidelná, mám priateľa a nemali sme pohlavný styk, iba palc...a preto mám veľmi veľký strach, keďže zvyknem dostať aj o dva dni skôr a teraz po dvoch dňoch nič. Nemám sa na koho obrátiť.prosím o pomoc aspoň vás

sii

mila vikina nerob prosim ta nic a bud rada ze ich este nemas. Hormony su svine a robia zo zivota zeny len "peklo",takze si uzivaj prosim ta zivot bez menzesu este par dni ci mesiacov a bud rad. Inak ja som ich dostala prvykrat ked som mala vyse 14. Ked ich nedostanes do 18 tak tam vydim problem ale ty mas este len 13 tak ziadne strachy

sara

Chcela by som poradit prosim, myslite ze existuje nieco co by mohlo urychlit prichod menstruacie, napriklad som pocula, ze pit cervene vino tento prichod urychluje ale neviem ci je to pravda....
Idem na dovolenku a velmi by mi pomohlo, keby prisla skor, hormony by som uzivat nechcela
Inac tiez mam menstruaciu nepravidelnu a niekedy naposledy som ju dostala uz na 19 den.
dakujem za radu.