Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

dalila

ja som to dostala v 14 a pamatam sa ze to bolo len take hnede trvalo 2-3 dni potom 3mesiace nic azasa len tžak cudne ,tak sa neboj dostanes ,nebudes to mat ani previdelne ale po case sa to da do poriadku a budes fungovat ako ostatné

vikina5

tak ja mam 13 rokov a este neamm vytok moja spoluziacka ma 12 bude mať 13 je chudsia odo mna .Dalsia kamoska ma 13 a uz ma kramy.Ja sa bojim ze ich nedostanem uz nikkdy.4o mam robit aby som ich dostala ?

xzibit

ahoj sasena. To moze sposobovat bud ze si nejako nachladena alebo ze mas vysoku depresiu ako ja. Mavala somv skole depresie z pisomiek a meskali mi. Mala som tiez takyto styk :) vsetko bude all right

\"d\"

Ahojte, uz tyzden mi meska menstruacia, som dost chora, prechladnuta a nadcha a tak dalej, kazdopadne cca pred mesiacom som mala PS, davali sme si vsak pozor, hanbim sa to priznat, ale ziadnu ochranu sme nepouzili..no uz som spomenula, davali sme si pozor..co moze byt dovodom meskania?dakujem

lili

Nikto: ke to uplne normalna vec, tak sa to neboj povedat mame. A pokial ide o to ze mas 12 rokov,tak to je tiez v norme, niekto to dostane skor, niekto neskor, je to u kazdeho individualne. A proti bolesti skus zobrat tabletku,napr. Ibalgin, alebo skus teplu sprchu, pripadne teply obklad na brusko...ulavi sa ti

mima

awojky ....ja som brala antikoncepciu 6 mesiacov prestala som pretoze posladna mestruacia bola uplne slaba..a cakam na dalsiu bez liekov aka bude...mam dostat 28.12.05 som zvedava....odpis