Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
No ja mam taky isty problem neboy....mam 16,prvy krat som to mala v 14 na den zien,ptm som to dostala az v lete na dovolenke(zmena prostredia),ptm vzdy ked som mala dostat kramy namiesto nich som mala nieco hnede...mozno zas po troch mesiacoch som to dostala normalne...bola som aj u gynekologa a ten povedal ze je vsetko v poriadku...takto mi to moze kolisat tak do 18,kedy by sa to malo upravit
prosim vas poradte mi, mam 14 rokov a prvy krat som mala menstruaciu v lete 2006, potom mi meskala, thak som dalsiu mala v zime 2006... a znovu mi meska a je uz leto 2007... co mam robit??
Prosím vás,nemohol by mi niekto poradiť,ozaj už neviem,čo mám robiť,som z toho mimo...Menštruáciu mávam stále skôr,maximálne mi týždeň meškala.Pohlavný styk som nemala,boli iba palce a menštruáciu piaty deň nemám.Čo mám robiť,čo si mám o tom myslieť?Je to normálne?Poraďte...
Na nepravidelnu menstuaciu, rozne problemu okolo toho(bolesti, naberanie vody) casto dobre posobi hormonalny "polotovar"
yam. Tiez pupalkovy olej, damiana a Donq Quai.
To sa vsetko tyka len na napravenie do normalnych 28 dennych mesiackov
ahoj...mám 28-beriem 3r.tu istu antikoncepciu-novial-ale väcsinou mám krvácanie 2xdo mesiaca-1presne v 7dnovej pauze-a asi týzden neskor také spinenie+strasne necistu plet asi 2týzdne v mesiaci... moja gynekologicka hovori,ze je vse ok---.
*co to moze byt?
...
PROSIM PORADTE MI. MAM VYTOK ASI OD 10ROKOV A SEM TAM POCITUJEM A MOKRO V NOHAVICKACH.CO S TYM??A TERAZ MI UZ ZACALO AJ VYNECHAVAT MENSTRUACIU NO LEPSIE POVEDANE NAMIESTO TOHO SO MNA VYTEKA NJECO HNEDE NIE VZDY LEN SEM-TAM PORADITE MI PROSIM??? DAKUJEM CIM SKOR TYM LEPSIE
Mam vytok od malicka a terz mi uz meska aj menzes preco?? poradite mi prosim?? co mam s tym robit? mam ist ku gynekologovy?? a namiesto krvacanja so mna vyxadza nieco hnede PORADTE PROSIM
ahojte, mam 17 a mešká mi menštruácia už 20 dní.Aj keď som mala nepravidelnú tak nikdy mi nemeškala tak dlho.Po 14 dňoch meškania som sa svojim priateľom prvýkrát milovala.Použili sme kondóm a som si celkom istá že nie som tehotná.Môže byť meškanie spôsobené aj tým, že som mala žalúdočné problémy alebo v poslednej dobe stresom?
nevedel bz mi niekto poradit ako privodit menstruaciu o pät dni skor?????ya vsetkz odpovede dakujem