Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

saimonka

No ja mam taky isty problem neboy....mam 16,prvy krat som to mala v 14 na den zien,ptm som to dostala az v lete na dovolenke(zmena prostredia),ptm vzdy ked som mala dostat kramy namiesto nich som mala nieco hnede...mozno zas po troch mesiacoch som to dostala normalne...bola som aj u gynekologa a ten povedal ze je vsetko v poriadku...takto mi to moze kolisat tak do 18,kedy by sa to malo upravit

pomoc

prosim vas poradte mi, mam 14 rokov a prvy krat som mala menstruaciu v lete 2006, potom mi meskala, thak som dalsiu mala v zime 2006... a znovu mi meska a je uz leto 2007... co mam robit??

qiu

daša ak si si istá že nemôžeš byť tehotná tak potom sa nestresuj. To meškanie mohlo byť vyvolané teplom, stresom, alebo inými faktormi. Ale zasa môže to byť aj signál, že niečo v tvojom telo nie je v poriadku tak ešte vydrž a ak by si ju v priebehu týždňa nedostala chod na gyn.

daša

Prosím vás,nemohol by mi niekto poradiť,ozaj už neviem,čo mám robiť,som z toho mimo...Menštruáciu mávam stále skôr,maximálne mi týždeň meškala.Pohlavný styk som nemala,boli iba palce a menštruáciu piaty deň nemám.Čo mám robiť,čo si mám o tom myslieť?Je to normálne?Poraďte...

RNG

Na nepravidelnu menstuaciu, rozne problemu okolo toho(bolesti, naberanie vody) casto dobre posobi hormonalny "polotovar"
yam. Tiez pupalkovy olej, damiana a Donq Quai.
To sa vsetko tyka len na napravenie do normalnych 28 dennych mesiackov

nika

ahoj...mám 28-beriem 3r.tu istu antikoncepciu-novial-ale väcsinou mám krvácanie 2xdo mesiaca-1presne v 7dnovej pauze-a asi týzden neskor také spinenie+strasne necistu plet asi 2týzdne v mesiaci... moja gynekologicka hovori,ze je vse ok---.
*co to moze byt?
...

svetqa

PROSIM PORADTE MI. MAM VYTOK ASI OD 10ROKOV A SEM TAM POCITUJEM A MOKRO V NOHAVICKACH.CO S TYM??A TERAZ MI UZ ZACALO AJ VYNECHAVAT MENSTRUACIU NO LEPSIE POVEDANE NAMIESTO TOHO SO MNA VYTEKA NJECO HNEDE NIE VZDY LEN SEM-TAM PORADITE MI PROSIM??? DAKUJEM CIM SKOR TYM LEPSIE

sveet

Mam vytok od malicka a terz mi uz meska aj menzes preco?? poradite mi prosim?? co mam s tym robit? mam ist ku gynekologovy?? a namiesto krvacanja so mna vyxadza nieco hnede PORADTE PROSIM

barbor

ahojte, mam 17 a mešká mi menštruácia už 20 dní.Aj keď som mala nepravidelnú tak nikdy mi nemeškala tak dlho.Po 14 dňoch meškania som sa svojim priateľom prvýkrát milovala.Použili sme kondóm a som si celkom istá že nie som tehotná.Môže byť meškanie spôsobené aj tým, že som mala žalúdočné problémy alebo v poslednej dobe stresom?