Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
ahoj mavam v podstate celkom pravidelmu nestruaciu, cca26-28 dnovu, v jedenysty den moho cyklu sme mali s pritelom intimnu chvilku,pohlavny styk bol bezpecny azarucene sa nic nemohlo stat, lenze asi polhodinu-hodinu potom sme sa este maznali ale bezochrany a nedopatrenim do mna vnikol ale hned ho ho vytiahol. Mam stachlebo je uz 29 den a ja nemam menzes mam priznaky ako vzdy..zvecsene,bolestive prsia ...ale menstruacia nikde! nemyslim si ze mozem byt tehotna:(...moze byt naozaj stes prisinou meskania!? prosim poradte naozaj mi je z toho na nic a mam strach
ahojte, potrebujem nejake rady lebo uz naozaj neviem. Pred mesiacom som mala styk s priatelom a boli sme opity. Myslim, ze pouzil kondom ale pre istotu som si na druhy den kupila aj postinor a uzila ho. Vtedy mi akurat koncili kramy a teraz po mesiaci by som ich mala mat znova ale nic, mozem byt aj tak tehotna?
klaudiaraj76
cysta nebrani otehotneniu
pusa78
ak si mala styk tri dni pred ocakavanym menzesom, bola si uz po ovulacii -mozno ti teraz meska len preto, ze si vo velkom strese (bojis sa tehotenstva)
mam cystu?mala som pohlavny styk?mozem otehotniet?
hm ludia pomoooc! s chalanom bol nechraneny sex,asi na treti den od toho som to mala dostat ale nic...lenze nic sa nestalo on sa ani enspravil ani nic...co mam robit?? kramy mi meskaju uz asi 4 dni :( tos a mi enstalo este nikdy....proosim pomooc a rychloo!!!!!!:(
fder nech si kupi tehotenskytest popr.nech zajde na gynekologiu a ma to na istotu.Tehotna mozno nieje,a to ze jej to trvalo len dva dni moze mat rozne nasledky.stres,alebo ked privelmi schudla..ale v kazdom ripade ,ja by som si kupila teh.test
uz som to konecne dostala :)
hhe no thak to si ma potesila ... dikiii...