Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

pomooc

no moja ja tam nechcem iiist... neviem.. mozno mas pravdu lebo to uz je len take slabsie a take viac hnede tak asi

zuzkalinka

pomooooc
myslim, ze sa len docistujes, ale chod radsej za doktorom, mne doktor nepomoze, ked ani po tretej vyvolavacke som nedostala, niesom ochotna brat HAK ked mi nerobi dobre

zuzkalinka

BABY ja mam tak isto nepravidelny menzes, ale uplne extremy...naposledy mi to meskalo 2mesiace abola som nafuknuta ako balon, asi pred rokom som sla s tymto istym problemom za lekarom a ten mi len poradil HAK lenze mi nerobi dobre, zo vsetkych tabletiek mi je zle, na ultrazvuku mi nic nezistili, takze pokracujem NEMENSTUOVAT a neviem si poradit.....:((

pomoooooooooc

prosim vas, od 29,9 mam kramy... teraz je 5,10 a vcera aj neska krvacam len rano..vcera som sa potesila ze uz mi to skoniclo a zase rano mi to zacalo ani v noci nic..uz dva dni len rano.. nechapem to... PORADTE....

iiawah

ahojte, prosim vas poradte mi, v maji som vysadila antikoncepsiu a prislo mi to 51 jula a od vtedy nic.... existuje na to nejaky liek aby mi to prislo? a meska mi to vobec koli vysadeni liekov?

naty...

takto.. mam problem... asi pol roka som uzivala antikoncepciu...asi pred mesiacom som ju vysadila...pretoze som ju uz uzivat jednoducho nechcela.... nikdy mi menstruacia nemeskala viac ako 3 dni.... teraz vsak cakam uz osem dni..a stale nic.. pohlavny styk som este nemala... brucho ma bolieva ...prsia tiez... asi pred pol rokom som bola na operaacii ... pretoze som mala prasknute cysty v bruchu a len tak tak som dosla do nemocnice... rada by som sa nechala vysetrit...len ja sa bojim...ze si to vlastne iba namyslam ze by som nieco ako cysty mohla mat opat... prosim...skusenejsie radte...

mimi.a

dievcence, ktore tu zistujete ci mozete alebo nemozete byt tehotne, bezte do lekarne, urobte si test za cca 120 skk a mate odpoved. A ak by Vam to nestacilo, chodte k lekarovi na vysetrenie. Tu naozaj nie su ziadni jasnovidci aby Vam mohli 100% odpovedat. A ak pouzivate prerusovanu suloz ako antikoncepsiu tak po sulozi sa musi partner poriadne umyt a aj tak by som to radsej neriskovala.....