Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

qiu

sonuliatko sprav si test a budeš vedieť na čom si. A choroba? skôr hormonálna nerovnováha, ktorá sa dá v pohode napraviť HAK.

sonuliatko

ahojte ľudia už mi to mešká 2 mesiace a vlastne v mojom prípade to nie je ojedinelé pretože je to pre mňa typické ale teraz sa bojím pretože som mala s priateľom pohlavný styk vždy si dal pozor len raz sme to skúsili 3 krát po sebe s istými intervalmi je možné že som tehotná ale žiadne príznaky nemám je možné že môžem mať aj nejakú chorobu alebo niečo podobné ja sa fakt bojím bo mám len 17 a dieťa nechcem pomôžte mi prosím čím to môže byť???

RNG

znova:
Na nepravidelnu menstuaciu, rozne problemu okolo toho(bolesti, naberanie vody) casto dobre posobi hormonalny "polotovar"
yam. Tiez pupalkovy olej, damiana a Donq Quai.
To sa vsetko tyka len na napravenie do normalnych 28 dennych mesiackov.
Prirodzeny cyklus je prirodzeny.
Iny nie je prirodzeny pre mlade dievcata

samantka007

no ja mavam menzes tak raz za 3 mesiace a to som rada ked to tak je...napr.od januara mam momentalne 2 krat(prvy bol v febr.,potom v maji a teraz)moja gynekologicka mi povedala ze je to normalna vec,ze nejsom jedina,lenze ja sa bojim ze som neplodna..viac krat sme sa pokusali s priatelom o babatko ale stale nic..dost sa trapim a casto nad tym rozmyslam..co si o tom myslite???dakujem

rza

VASE RIESENIE!!!!!!!!JE TU!!!!tabletka "po",uzije sa do 72 hod.od sexu a dostanes menzes a v poho!!!stoji cca690sk cim skor ju uzijes tym lepsie!!!!!tak nestresuj...a nejebte bez ochrany a bude pokoj....!!!ked ste sproste kto vam zato moze???!!!!!kravy!!

anonim

hm poradte mi co mam robit mi meskaju kramy asi 8 dni a strasne sa bojim ze som tehotna... neviem co mam robit...ale viem ze ten chalan si pri tom daval pozor

simonka

ahoj mala som s priatelom pohlavny styk..spravil sa,ale nie do mna..daval si pozor a vysiel vonku skor..robime to tak uz asi 2 roky,no teraz sa len poutieral a hned vosiel znova..mozem byt tehotna???prosim poradte..pllss