Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
Ahojte babulky...Mám problém.Menštruácia my mešká už druhý mesiac...ibaže tento problém nenastal u mňa prvýkrát...tento rok som ju mala asi 3krát..skúsila som prírodnú medicínu, no na mesiac mi pomohla, potom opäť nič...už neviem čo mám robiť...som zúfalá...bojím sa či náhodou niesom dáko vážne chorá...
počula som, že to môže byť aj stresom, ktorý som počas tohto roka mala teda vyše hlavy..moja psychika teda vôbec nebola ok...ja neviem...tento týždeň asi skočím ku gynekológovi, no bojím sa...čo keď mi zistí niečo zlé...a ja nechcem aby ma napichal hormónami..teraz som si kúpila v lekárni púpalku dvojročnú a už jem 2hé balenie no zatiaľ nič....PROSIM PORADI MI TU NIEKTO, PROSIM VELMI TO POTREBUJEM, VOPRED VAM VELMI PEKNE DAKUJEM....pa veľa šťastia s našimi problémami
Mám taký problem že pred pol rokom som bola tehotná ale potratila som našťastie som nemusela ísť na čistenie lebo všetko odišlo z maternice samé.Teraz sme skušali znovu ale neviem či som bola tehotná menzes mi meškal 4dni čo u mna nie je zvikom mavam pravidelne davala som si test a ukazal mi že som tehotna aj druhy mi tak ukazal na ten štvrtý den som začala krvacať a dosť silno dva dni potom to utíchlo ale stale krvacam doktor mi robil test a povedal že nie som tehotna.Neviem teda či som potratila
Janka..určite choď na gyn!!
Baby prosim poradte.Ja mam menstruaciu nepravidelne,pride ked to najmenej cakam. Mam ju raz 4 a 5 dni.Ale pred menstruaciou mam vytok ktory strasne zapacha,trva to posledny rok mojej menstruacie.Mam ju uz dva roky.Mam s tym ist ku gynekologovi???
nikdy nemam pravidelny menzes,niekedy mi pride o az 4 mesiace,preco???
je tu niekto kto by mi vedel este pomoct???
noo ee neuzivam =( tak neviem... fnuk ale sak hadam nic vazne
tak to bude ono, ..neboj, to nic nieje..mozno to mas od tabletiek, uzivas nieco??