Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

sara13

Caute baby ja beriem HAK uz 9 rokov, zacla som ju brat prave kvoli tomu ze som mala ako pubertiacka velmi nepravidelny menzes, tak mi ju lekar nasadil odvtedy preslo uz 9 rokov, skusala som ju aj prestat brat a za pol roka som mala iba raz menzes aj to hned prvy mesiac po vysadeni, jednoducho mi nepride menzes, lekar mi povedal ze mam malo hormonov na vytvaranie vajicka a krvacanie. bojim sa ci budem moct niekedy otehotniet normalnou cesto a nebyt napychana nejakymi hormonmi. stretol sa uz niekto s takymto niecim, ak ano podarilo sa Vam existovat normalne bez HAK?

kisska

Ja mam tiez asi dost velky problem pred tyzdnom som mala dostat mentruaciu ktoru som vsak nedostala ale stale mam take bolesti v podbrusku ako vzdy ked mam dstat nezvykne mi meskat menstruacia az tak dlho. Sex som mala ale ta bolest skor naznacuje ze menstruacia by mala prist ale je normalne ze mi meska tyzden ja ju mavam nacas. hm ?

dalli

pred 2 mesiacmi som vysadila Hak a tento mesiac mi meskali 3 tyzdne, vobec sa mi to po Hak neupravilo, a brala som ju asi 2,5 roka...tiez som z toho nestastna :(((

gabka

dubka..
to akože teraz podľa teba každá baba, kt. nemá pravidelnú menštruáciu je anorektická modelka..
si dosť mimo

martina111

zdravim, poprosim o radu, som 3 mesiace v zahranici, a mam problem s menzesom. Najskor som krvacala 3 tyzdne, o mesiac mi 2 tyzdne meskali a krvacanie bolo skor tmave so zrazeninami atrvalo 3-4dni a dalsi mes.meskali znovu a znovu len take tmave zrazeniny, skor ako vytok, trvalo to zase 3-4 dni. pohlavny styk som nemala asi 4 mes. Moze to byt zmenou klimy,al. nieco vazne? Dakujem

gabka

inak zabudla som podotknúť, mám 19...prvý sex už bol no tieto problémy som mala už aj pár mesiacov pred ním...začali na pracovnej ceste v Miláne...dúfam, že to je z tých stresov....