Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

pm

Prosim poradte nam! Priatelke meska menstruacia uz tyzden. Mali sme sex ale vzdy s prezervativom a davali sme si pozor. Takto dlho jej este nemeskali a uz sa dost. boji, ake faktory vplyvaju este na menstuaciu? Bola tyzden chora na chripku moze byt problem aj v tom? Dakujem za pomoc

pa3ko

mojej babe meska menzes uz tyzden a bojim sa ze je tehotna.. ale vzdy ked sme spolu spali sme pouzili prezervativ a par krat len co som na nej lezal len tak ale no este mi to trochu vytekalo.. mozno to znie blbo ale prevencia ..prosim odpiste..moc prosim dakujem

mato22

ahoj.prosim o radu.mojej priatelke meska men.4dni.stale ju mavala nacas toto je prvy krat.sex mavame a pouzivame kondom stale vsak som ho skontroloval a bol neposkodeny.moze byt tehotna ci je tam aj ina pricina?2dni mala bolesti ale nedostala ju.

kimberly

PROSIM SURNE PORADTE KED SI MOJ CHALAN UROBIL DOBRE A POTOM SI OBLIZAL PRSTY A S JAZYOM MA ZACAL LIZAT MOZEM OTEHOTNIET?m??ODPOWECTE PLS SURNE DIKY

jelka

PROSIM POMOZTE MI MOJ CHALAN SI UROBIL DOBREA POTOM SI OBLIZAL PRSTY A ZCAL MA LIZAT JE MOZNE ZE BY SOMMOHLA OTEHOTNIET???

veronika

prosim pomožte mi mennštruacia mi meška 3 mesiace je to normalne alebo mamisť ku gynekologičke či je to važne dakujem

anm

ahoj vsetci.dufam ze mi poradite.mala som s partnerom pohlavny styk.ochranu sme mali a potom nastalo vyp... .je mozne ze som tehotna ak si nevsimol ze na prstoch mu nieco ostalo ? ako nie som si ista ze ci mal alebo nie ale ak nahodou.kramy mi meskaju uz tri dni a necitim ze by som ich mala dostat pricom pred nimi zvyknem mavat bolesti....dufam ze mi poradite co najskor