Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
Ak berieš HAK, tak ju nevynechaj a ber v kuse, alebo zájdi za gynekológom, povedz, že ideš na dovolenku, predpíše ti tabletky, aby ti nedošiel menzes.
Ahojte... prosim Vas, poradte mi ako mam dosiahnut aby som mala menstr.neskor?teda idem na dovolenku, takze to tam nechcem dostat!!! PROSIM... dakujem
Vzhladom na tvoj vek to nie je tragedia, ale hladala by som priciny ze preco...
Je normalne aby som po necelych dvoch tyznoch dostala menstruaciu? Mam 18 r.
Palina prava, artemisia absynthia=wormwood je dobra proti parazitom, vytazok z nej, artemisinin, sa dokonca pouziva na liecenie rakoviny.Jeho ucinnost je afinita na zelezo(viaze sa na zelezo a tym zmeni zlozenie buniek)Ludia maju mechanizmus na opravu buniek, vacsina parazitov ale nema.Tak mi to prezijeme, ale parazity nie.
Ci ma nieco spolocne s hormonami, asi v tej koncentracii nie velmi.
Ale v minulosti liker z nej, absint/absynth, dnes zakazany, sa pouzival ludovo na sposobenie spontanneho potratu.Nie velmi ucinne, podotykam.Proti parazitom je ale znacne ucinny, staci 10-20 dni pouzitia dost malych davok, cca 100 mg artemizininu denne.
Viacrocne pouzivanie sposobilo velke skody na zdravi(latka je mierne jedovata aj pre nas, nielen parazity)takze zakazali absint vyrabat a predavat.
vyskúšajte si test. Stojí stovku a nebudete mať obidvaja nervy.
jasné že choroba môžemenzes oddialiť a keď ešte brala antibiotiká tak určite je to v tom. A v neposlednej rade nech sa nestresuje. Aj stres je poriadna potvora na oddialenie menzesu. Pá