Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

kaprik007

ahojte ... mam nepravidelnu menstruaciu a meska mi cca 2 mesiace a v poslednom case mam strasne bolesti a krce akoby som uz mala dostat a nedostanem ... v com to mozze byt?

aduliena

Ak berieš HAK, tak ju nevynechaj a ber v kuse, alebo zájdi za gynekológom, povedz, že ideš na dovolenku, predpíše ti tabletky, aby ti nedošiel menzes.

judita7

Ahojte... prosim Vas, poradte mi ako mam dosiahnut aby som mala menstr.neskor?teda idem na dovolenku, takze to tam nechcem dostat!!! PROSIM... dakujem

RNG

Palina prava, artemisia absynthia=wormwood je dobra proti parazitom, vytazok z nej, artemisinin, sa dokonca pouziva na liecenie rakoviny.Jeho ucinnost je afinita na zelezo(viaze sa na zelezo a tym zmeni zlozenie buniek)Ludia maju mechanizmus na opravu buniek, vacsina parazitov ale nema.Tak mi to prezijeme, ale parazity nie.
Ci ma nieco spolocne s hormonami, asi v tej koncentracii nie velmi.
Ale v minulosti liker z nej, absint/absynth, dnes zakazany, sa pouzival ludovo na sposobenie spontanneho potratu.Nie velmi ucinne, podotykam.Proti parazitom je ale znacne ucinny, staci 10-20 dni pouzitia dost malych davok, cca 100 mg artemizininu denne.
Viacrocne pouzivanie sposobilo velke skody na zdravi(latka je mierne jedovata aj pre nas, nielen parazity)takze zakazali absint vyrabat a predavat.

ketchen

zuzana19
skus palinovy caj je to hnus ale pomaha. a hlavne daj si len trosicku. ja to robim tak ze dam 4-5 zrniek do ineho caju a dam viac vody.pomaha to ked meskaju.

ketchen

pre svetqa
no ale uzaj utekasj na gynekologiu najskor si chytila virus alebo nieco podobne alebo ked je to uz velmi dlho tak potom ej problem inde ale utekaj s tym na gyndu!. kamoska to mala

evava

jasné že choroba môžemenzes oddialiť a keď ešte brala antibiotiká tak určite je to v tom. A v neposlednej rade nech sa nestresuje. Aj stres je poriadna potvora na oddialenie menzesu. Pá