Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

zuzana2221h

ja si myslim ze najlepsie na upravenie menstruacie je antika.ja som sa zacala zaoberat doplnkami vyzivy a objednala som si TANG KUEI.beriem ho dva mesiace a zlepsuje a je to lepsie.nemam bolesti pri menstruacii,upravila sa mi a pomaha aj pri inych zenskych tazkostiach.ak o nom chcete vediet viac,tak mi napiste na moju stranku zuzanka2221@pokec.sk a napisem vam viac

nerrrr

chcem sa spytat ze stale musim vravet mamine ze mam menstruaciu. a ja chcem sa o seba postarat!! poradte! prosim..

qiu

monička zaručene ti to upraví HAK. Má to svoje výhody aj nevýhody... alebo to pre konzultuj s gyn. možno ti poradí niečo iné,

monickaaaa

ahoj...mam nepravidelnu menstruaciu...dostavam ju neskor ako po piatich tyzdnoch niekedy a nevim co s tym robit...mam 17 r... krvacanie v normale...pls

monulka

ahojte všetci. Mala som menzes tento mesiac a mala som strašné bolesti až som musela isť do nemocnice a mala som strašné veľké bolesti poradte mi niekto čo by som si mala dať na takéto velké bolesti odpíšte. Dakujem