Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
ale vies u dievcat sa istym sposobom cisti krv a ja neviem dake zle mam hormony abo cooo:)))to som tym chcela povedat
evelinka, to potom ked sa menstruaciou cisti krv, my chlapi by sme ju museli mat strasne spinavu!!!
Cistenie krvi prebieha v ladvinach a peceni.
a co je to ten hak??co mam robit aby som mala pravidelne kramy??ved ona mi len pichne vyvolavacku potom mam a potom 3 mesiace nic...myslite ze keby som dala hormonalnu liecbu antikoncepciu tak sa mi to upravi??lebo pani doktorka vravi ze ked mam 16 ..sa mi to vyrovna do takej 19 preto mi ju nechce nasadit..myslim si ze kvoi tomu sa mi robi fajne akne..lebo moja krv sa necisti..pls poradtee ja uz som mimo..vdaka
ja jem az velmi vela vela a ja neviem ale asi mam nepravidelnu uz mi meska 3 mesiace a sex som nemala este nikdy...
ahoj te mam problem a neviem čo robyť dostala som menzes ale len taky špinavy vytok mam celi den pritom som mala vždi v pohode menzes poradte mi už to niektora s vas to mala?