Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk
Nepravidelná menštruácia
mimka a tehotná byť nemôžeš? ak je šanca, že áno, tak si urob test a dozvieš sa. a pokiaľ žiadne tehotenstvo nehrozí, tak sa neobávaj, meškanie môže mať veľa príčin - stres, zmena prostredia, strata hmotnosti, mnoho iného.
prosim potrebujem radu.....Menstruaciu mavam kazdych 28 dni no a teraz to je uz 34 den a nic prosim napiste mi na pokec nick mam anjel1810 za vo pred dakujem
Prosim vas potrebujem sutne pomoc menstruacia mi meska uz 2 tyzdne s mojim priatelom sa milujeme bez ochrany ale nikdy do mna nepusti je mozne ze som tehotna alebo je to zm,enov prostredia tri dni pred menstruaciou som sla na slovensko a uz tam mi to meskalo do anglicka som rpisla pred dvomi dnami a nedostalo som este :(prosim pomozte mi za odpovede DAKUJEM
ked mas asi mentriusaciu prvu hodinu tak si daj vlozku ne??