Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

vevulka bojim sa

ahojte baby poradte mi niekto co mam robit mam sa znepokojovat ked mam menstruaciu uz 7 den a rano som vobec nemala ateraz po obede mam taku slabu.

vivulka

Je to normalne ked menstruacia trva 7 dni.Ja mam 14 a dnes rano som uz nemala menstruaciu a znava sa po kvapkach objavila.Bojim sa poradte mi

axelonka

mimka a tehotná byť nemôžeš? ak je šanca, že áno, tak si urob test a dozvieš sa. a pokiaľ žiadne tehotenstvo nehrozí, tak sa neobávaj, meškanie môže mať veľa príčin - stres, zmena prostredia, strata hmotnosti, mnoho iného.

mimka

prosim potrebujem radu.....Menstruaciu mavam kazdych 28 dni no a teraz to je uz 34 den a nic prosim napiste mi na pokec nick mam anjel1810 za vo pred dakujem

bojim bojim

Prosim vas potrebujem sutne pomoc menstruacia mi meska uz 2 tyzdne s mojim priatelom sa milujeme bez ochrany ale nikdy do mna nepusti je mozne ze som tehotna alebo je to zm,enov prostredia tri dni pred menstruaciou som sla na slovensko a uz tam mi to meskalo do anglicka som rpisla pred dvomi dnami a nedostalo som este :(prosim pomozte mi za odpovede DAKUJEM

hoska

evelinka
menstruaciou sa ti akurat vyplavuje neoplodnene vajicko a vystelka maternice sa odlupuje...to je vsetko...nic viac nic menej...preto ta krv a tie "kusocky"