Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

mišel

Mám otázku, potrebujem poradiť, mám 14 rokov a ešte som nedostala svoju prvú menštruáciu. Bojím sa, či ju vôbec dostanem, je to normálne, že ju ešte nemám???? Nemala by som s tým zájsť lekárovi? Ale tam moc nechcem ísť, čím to môže byť, že som ju ešte nedostala??? prosím :((

RNG

casto som na tuto temu spominal hlavne yam,
ale aj damianu
pupalkovy olej/borakovy olej a adaptogen Dong Quai(cinska angelika)

kto chce nech pomoze

prosim vas,pomohli by ste??? mam nepravidelnu menstruaciu ale to nie je az taky problem si myslim.problemom je, ze to mam nejako casto.zhruba kazde 2 az 3 tyzdne a trva myslim dlho 5-7 dni..... je to proste casto a hrozne ma to obtazuje.vsak to poznate. mam 18 rokov,este neabsolvovane gyn. vysetrenie ale antiku nechcem... nejake prirodne recepty na upravu?? nechcem velmi chemiu, teda aspon teraz nie takze co by pomohlo?

Ivka 1

Dievčatá jedná sa o hormonálnu nerovnováhu. Dá sa to upraviť pomocou produktov na prírodnej báze,ktoré sú lepšie ako umelé hormonálne prípravky.

dievčatko

Podla mna strach z gynekologa nemusis mat, ja ho navstevujem velmi casto, pretoze mam podobne problemy ako ty. Najprv mi nic nezistil,ani ked ma vysetril, ani ked mi urobil sono.Cely problem sa vysvetlil, ked mi zobral krv a zistil, ze mi nepracuju vajecniky.A mozno dokonca ani hypofyza.Tak mi teraz pichol hormony a vyvolavacku.Menstruacia mi prisla do styroch dni, lenze uz mi trva asi osmy den a ide ma z toho porazit. Ja by som zasa potrebovala radu, ako to zastavit!:) A vobec nemam chut chodit kazdy mesiac na injekcie, aby som mala aky taky cyklus, ale asi nebudem mat na vyber. Tak radsej chod pekne doktorovi a budes mat jasno.)

adka55

prosim poradte mi :( ja som menstruaciu nemala uz 3 mesiace a neviem cim to moze byt...asi pred 3 mesiacmy som zacala chudnut a dala som si delenu stravu, ale okrem toho chodim aj do posilky.moze byt pricinou to ze som chcudla?? nechcem ist ku gynekologovy lebo sa strasne hanbim :( prosim poradte my :(

vevulka

Prossim uz mi niekto poradte prossim mam 7 den menstruaciu rano som ju nemala a treaz ju mam zassaa co mam robit. obvikle ju mavam 5 az 6 dni a nie az 7