Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

majaaja

prosba na RNG prosim ta ako si mam zohnat YAM?Alebo co by som mala brat ja mne chodia mesiaciky velmi nepravidelne tak raz za rok mi vynecha na 1-2 mesiace,skusame asi uz treti rok babo a nic.Som v zahranici a neviem si ako pomoct ked idem domov tak mi lekarka spravi len normalne vysetrenia a povie mi ze nic ine pre mna nevie spravit lebo niesom doma,tu zas lekari kaslu nato tiez

matqa

cawte... pocuvajte dnes som mala dostat menstruaciu treti krat .. mnoo tak to vyzera ze asi dens nepride doteraz mi vobec nemeskala ale kamoska mi hovorila ze ked mam ete len teraz 3 by som mala dostat tak moj cyklus je ete nepravidelny takze ju mopzem dostat aj 3 mesicomm mnoo mi moze meskatt co si otom myslite?? jeto pravda??

rada

Pre Niku - ak si dostala len prvú menštruáciu, ďalšiu môžeš dostať a o rok neskôr. Nestresuj a neboj sa, po čase sa ti cyklus sám upravý, ešte sa tvoje telo stále vyvíja..

lucyk

zdravim...
menstruacia mi meska 9 dni...inokedy sa mi to nestava..moze to suvisiet aj s plesnovymi ochoreniami vaginy??dnes som dostala aj injekciu na vyvolanie menstruacie...ako postupovat v pripade ze sa nedostavi do 7 dni?

nika51123456

awojik velmi ma ttrapi moj menstruaciny ciklus menstruacia my zacal prem mesiacom prvy krat 4.8 do 10.8 a mala my zacat 6.9 a etse my nezacal meska my 2 az 3 dni a bojim sa ze ju nedostanem je to neco vazne ze my este nezacala????

nika51123456

awojik mam 14 rokov a menstruaciu my zacala minuly mesiac 4 augusta a skonclila 10 augusta a uz my mala davno zacat pomozte my prosim newem co mam robyt a bojim sa meska my uz 2 az 3 dni odpovezdte my

nika51123456

awojte dostala som menstruiaciu minuly mesiac prvi krat a uz my mala davno zacat poradne my preco my este ezacala mesakmy uz 2az3dni prosim bojim

-myska-

ahoj, chcem ti len povedat, ze rozhodne by si mala ist ku gynekologovi. Nemusis sa ani hanbit, ani bat. Je to uplne ormalne a prirodzene. Kedze mas problemy s menstruaciou, nemala by si riskovat, ze to bude nieco vaznejsie. Mozno zistis, ze to nic nie je a lekar ti poradi nejake vyzivove doplnky. Ja som tiez nesla ku gyekologovi, aj ked som mala problemy s menstuaciou a stale som si nahovarala, ze to nic nie je (to som mala uz 18 rokov). No potom mi zacali dalsie problemy a nakoniec som dopadla tak, ze som sa akurat pred tyzdnom vratila z nemocnice a museli mi odoperovat vajecnik, lebo som na nom mala obrovsky fibrom. Nechcem ta strasit. Len ti chcem poradit, aby si urcite ku gynekologovi isla. Je to pre tvoje zdravie. Mozes predist vela problemom. Drzim palce;)

mimusik

prosim o radu..meska mi to uz 11 den a neviem co teraz robila som si aj testy dokonca az 2 a stale mi vyslo, ze nie som v tom..ale preco mi meska..tomu nerozumiem..

aja-

ja som ju mala tiež pravidelnú a rovnako silnú. a tiež po prvom sexe sa mi menštruácia rozhádzala. čím to je?