Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
Zuzana19

Velmi ma trapi moj menstruacny cyklus. Mesiaciky mi niekedy meskaju aj dva tyzdne. Okrem toho mavam stale vytok (ktory sa v priebehu cyklu meni). Mamina vravi, ze to nie je normalne a mala by som ist ku gynekologovi, ale ja sa strasne hanbim a bojim. Poradite prosim? Dakujem
-----------------------
Článok na tému "Menštruácia" www.zdravie.sk
Sekcia "Antikoncepcia" www.zdravie.sk
Článok na tému "Tehotenstvo" www.zdravie.sk

alica7

ale fakt by nebolo odveci zajst ku gynekologovi ak problemy neprejdu .. len sa nenechaj zbytocne nahovorit na antikoncepciu ak by zabrala ta alechemilka .. pretoze potom ked antiku vysadis, bude to rovnako nepravidelne, antika potlaci normalny cyklus a vyraba len akoze-krvacanie (p.s. neviem ci si nahodou nemylis vytok s normalnymi hlienami, ktore sa normalne objavuju a pocas cyklu kolisu ..)

alica7

čaj z alchemilky (z lekarne alebo DM), treba piť niekoľko dní 1-2 šálky. -odkaz odstránený-
Potom na spravidelnenie vždy začať tak týždeň "pred".

jimena31

Ahojte,vie mi niekto poradit ako si privolat menzes ? Mešká mi to už 12 dní...tehotenský test som si robila,a tehotná niesom...dakujem vopred za odpovede...

čo to je?

chcem sa spýtať, menštruáciu som dostala pred týždňom, trvala 5 dní, ale posledné tri dni to len špinilo. Dva dni bol pokoj, čo už skončila a dnes som to zase dostala, išla zo mňa väčšinou len taká usadenina ako to býva ráno keď sa človek zobudí a ide na WC, je to normálne, alebo to bolo tým, že som aj prechladnutá?

zubejda

Posledne 2 menstruacie som dostala vzdy po 14 dnoch. (14 pauza,7dni menštruacia,14dni pauza, dnes prvy den menstruacia). Pred 5 dnami som bola u gynekologa, ktory mi povedal,ze vsetko je v uplnom poriadku. Nieco v moči ale nebolo v norme. Lekar mi dal jednu tabletku,zevraj to moze byt nejaka mensia infekcia. Ale aj tak mam celkom obavy preco uz mam druhy krat menstruaciu po 14 dnoch. Vedel by mi to niekto vysvetlit?

cicina

ahojte..poradite mi..nejde o to ze sa bojim ze som tehotna..ide o moju zaujimavost..ze ci sa da zistit z beznych krvnych testov ci som tehotna?niekto vravi ze ano niekto nie....testy su zamerane na traviace ustroje.aj pecen..da sa s toho zistit??....neje to gynekologicke vystrenie...co myslite???..dakujem

jenna

Dobry den,
mam taketo problemy: mam nepravidelnu menstuaciu (niekedy zacina 22.-24. vmesiaci inokedy az na prelome mesiacov)a silne bolesti + silne krvacanie. Bola som u dvoch gynekologov no obaja neazvisle na sebe tvrdili ze \\\\\\\\\\\\ \\\"nic tam nie je\\\\\\\\\\\\ \\\", stale ale nerozumiem preco mam take silne bolesti (obcas az to takej miery ze odpadnem) a preco je to nepravidelne. Co mam robit?

Dakujem za akukolvek radu.

RNG

majaaja, neviem kde byvas v zahranici, svet je velky. Ak nevies zohnat yam miestne, objednaj si ho z katalogov.
Inac na hormonalne problemy som spomenul nielen yam, ale aj damianu, pupalkovy olej, Dong Quai a ine.

berusik

Ja mam odjakziva nepravidelny cyklus 30-35 dni a na zaciatku menzesu bolesti podbruska. Pravidelny a bezbolestny som mala iba pocas brania antikoncepcie. Vsetky vysetrenia mam inak v poriadku, takze neviem cim to je.

kata00

cauko,asi pred dvomy mes.som vysadila antikoncepciu, v tom mesiaci som dostala menstruaciu asi 3krat silnejsiu ako obvikle a ani nie po dvoch tyzdnoch sa my vratila spet.je to normalne?